Općenito > Generalno o skuterima

Kupnja novog Beverly skutera

<< < (6/10) > >>

dacerovs:

--- Citat: challenbeen - 22 Svibanj, 2020, 00:23:47 ---Što se tiče probavanja skutera, jednostavno nemam gdje ili ne znam gdje?

Gdje mogu pogledat Yamahu u okolici Zadra?
Gsjs mogu pogledat Piaggio u okolici Zadra?

Naravno sa test vožnjama? Jel možda zna netko? Za Kymco sumljam da ima negdje izložen u Zadru...

Što se tiče Suzukija, ružan mi je, i dosta mi je jedan Suzuki u dvorištu (imam Vitaru) :D

--- Kraj citata ---
E to ti je Hrvatska, nema probe samo mozes kupit pa se lupas po glavi.
Dok vani te odma nagovaraju da sjednes i probas.
U kvalitetu Yamahe nemoj sumnjat, ima mi buraz Xmax 300 ironmax i nema mane skuter, vozi se i ide fenomenalno, plastike i spojevi na mjestu, nema skirpanja ili krckanja , sve je cvrsto i fiksno.
Od servisa u Zg imas Sibeg, Grigic i centralni salon tj. zgradurina na Jankomiru poslije Honde.
Probao je on Xmax 400 i za grad je malo dugacak, kao da imas Burgmana 400 i to mu je jedina konkurencija ali ide jaaako dobro pa cak u rangu Tmaxa i na otvorenoj cesti je zmaj sta se skutera tice.
Burgman 400- 60tkn
Xmax 400- 52tkn

Da se mene sad pita na tvom mjestu, isao bi po rabljenu Hondu NC750 Integru al to sam ja hahahahhaha

Sent from my iPhone using Tapatalk

stipe:

--- Citat: challenbeen - 22 Svibanj, 2020, 00:23:47 ---Gdje mogu pogledat Yamahu u okolici Zadra?
Gsjs mogu pogledat Piaggio u okolici Zadra?

--- Kraj citata ---

piaggio imas bas u ducanu, imaju ih izlozene, mozes viditi kako izgledaju, opipati ih, viditi plastike...
a za djir to ne znam, ne znam jel imaju test vozilo... oces da ti pitam, od njih sam doslovno 200m?

a za yamahu, gori kod mitrovica je bilo, ne znam di su sad. oni su imali test vozilo...

stipe:

--- Citat: dacerovs - 22 Svibanj, 2020, 06:53:43 ---Da se mene sad pita na tvom mjestu, isao bi po rabljenu Hondu NC750 Integru al to sam ja hahahahhaha

--- Kraj citata ---

eee ovo bi bio posao  :icon_thumright:

balki:
BMW C400X se odlično vozi kad smo počeli viši cjenovni rang spominjati :notworthy:

challenbeen:
Ee dečkii alo, ne pretjerujte hahahaha
 :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Buđet mi je do 60.000 kn sa kacigom i rukavicama, nadam se da mogu sad ugurat i ceradu u cijenu, kufer nije bitan kad sam vidio da Beverly i X-Max imaju dosta mjesta ispod sjedala.

Stipe, ako ti nije problem, daj pitaj.. ja jesam često u Zadru al to je uvik iza 17:00h ... Rijetko sam ujutro osim kad sa poslom idem..  :/

Pročačkao sam internet, ima valjda Trofej Moto (Mitrović) za Yamahe zastupnik... Zovem ih cijelo jutro, ne javljaju mi se... Trebao bi se i do njega zaletiti... X-Max mi se sad na kraju više svidio...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju