Općenito > Generalno o skuterima

Kupnja novog Beverly skutera

<< < (8/10) > >>

challenbeen:
evo ekipa,

digle su se pare, izašo iz banke, i otišao doma na ručak (Pag), prije nego što se zaputim u Zadar u Yamahu keširati skuter, desi se problem gdje sam morao gotovo pola novca uložiti u drugi projekt (stan).

To bilo prošli tjedan.
Malo sam izbediran, ali kad tad će mi uć u garažu.

Za sada tražim nešto do 15.000 kn da me za ovu sezonu zadovolji neki Runner, Nexus.... NMax 125/155 ne mogu nać polovan :D očito su tako dobri...

dacerovs:
Nmax je top! I sam ga imam, vozili ga drugi, vidli kako ide i kako se ponasa taj skut.
Vrijedi svake kune al ga nemos nac polovnog ispod 20tkn.
Bio je jedan za 19tkn i prodao se.

challenbeen:

--- Citat: dacerovs - 09 Lipanj, 2020, 14:13:13 ---Nmax je top! I sam ga imam, vozili ga drugi, vidli kako ide i kako se ponasa taj skut.
Vrijedi svake kune al ga nemos nac polovnog ispod 20tkn.
Bio je jedan za 19tkn i prodao se.

--- Kraj citata ---

koji imaš? 125 ili 155? ima li velike razlike?

dacerovs:
Imam 125cc, sa svojih 12ks sam maznuo jedno 5 duzina ST125 sa multivarom do 110kmh od semafora do semafora na Slavonskoj aveniji u Zagrebu.
Mislim igra tu dosta aerodinamika koja je na strani Nmaxa i tezina koja je takoder na strani Nmaxa. Runner ima 140kg suhe mase dok Nmax 130kg to je vec 10kg razlike sto se na tim slabijim masinama jaaaako osjeti, Nmax je nizi i uzi i to sve igra ulogu, a o potrosnji nema usporedbe, Nmax kida 1L manje garantirano, Runnera neces vozit ispod 3L nikad dok se Nmax vozi sa 2.1L potrosnje brzine do 80kmh i jednom spucan do 120kmh u 80km( ovaj vikend to izmjerio, forumski triperi su bili svjedoci).
155cc moze samo ici bolje, ima skoro 16ks.

Tomi_ZG:

--- Citat: challenbeen - 21 Svibanj, 2020, 08:03:16 ---Jesam i nekako mi je bolja opcija, ali ... 55.500 kn dođe, a taman kupim BV350, ceradu, kufer, kacigu, rukavice, jaknu i registriram skuter za cijenu...

--- Kraj citata ---
Koja pljačka,nekad si za te novce mogao uzet ganc novi Z750,a danas dobiješ škatulu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju