Zdravo,
Imam Lifana s-raya 4t 2009 godiste
Fsbricki auspuh sa izvadjenim katalizatorom, neki kineski sportski variomat za 5 grama rolnicama, malossi fly kvacilo sa bijelim oprugicama, i ljubicastom centralnom, kit 47mm, sa fabrickom glavom, i bregastom, sportska bobina,karburator od 125ccm bez filtera 😂, skuter se drzi sa gilerom ranerom 2 do 80, poslije 80 ga uzme raner. Eh ovako skuter mi pulsira na krajnjoj brzini nekad ide 75,80,85 na istom mjestu tj ravnici. Krajnja mi je dobra, ali volio bih sad ubrzanje da sredim, kako to mogu postici, sta sve trebam uraditi,volio bih da mi preporucite neki polini ili malossi variomat , da li bi mu znacila bobina i elektronika od malossija ili nesto slicno, i da li se to moze izvesti, neki auspuh za njega, da li mogu ugraditi 50mm klip sa vecom glavom i a9 bregastom, neki lanac da se ne istegne na 2000km😂, Hvala svima koji se budu trudili da gube zivce sa jos jednim kinezom 4t😂, skuter je kod mene 7 godina ne planiram ga prodavati, a citao sam razne teme po raznim forumima, nista mi nije pomoglo 🤷♂️