Skut je kupljen od ''zeke'' iz zg-a...... na skutu je vec bilo punooooooo tuning djelova tako da se to nece ni dirat ( masina ) osim sto je stavljen 28mm karb i prirubnica pod 45° ..... od djelova tu je :
Malossi 172ccm
Malossi Radilica
Malossi Multivar
Malossi Delta
Polini Kevlar
Spuh od Sp180 sa granom
28mm karb s stage6 prirubnicom !
Stage 6 usis
Boostbottle
Malossi 12,5g rolice
Crveni federi na delti ( cekam crne )
skut ide prebolesno s tim.... ali prebolesno ( imao sam priliku trkat se s sp-om, vxrom s 4 roadom i nemaju sanse uopce, a ovdje u dj skuter scena bas i nije nes velika pa nema nekih nadrkanih skutera il tak nesta..... znaci cekam neki meet pa da odmjerim snage s nekim malo jacim i nadrkanim skutevima )
e sad styling , skut je u biti 50ccm ali je stavljena masina od 150 i tunirana i tak....... tako da to sve prelijepo izgleda, aliiiii posto vec dugooooo vremena zelim drag volan narucen je on i jos par sitnica ( undertail, novi bost bottle posto mi se stari raspao , naruceno sve preko ''sebe'' HVALA
) to sve bi trebalo stici do srijede cetvrtka.... i onda nastavljam ovaj ''projekt'' posto nemam mira skut se preko zime farba ( kombinacija boji je tajna , ali mislim da ce mu dobro stajat ) a dotad cu se ovak vozat i kad padne snijeg, skut u garazu i plastike na farbanje..... i da naravno, na to sve dolazi koso sat
eo slike kako sad pila izgleda: ( na slici nije stavljen 28mm karb i prirubnica, tako da gljiva stoji na drugom mjestu, nije blatobran kod karba stavljen i nije deklo ofarbano, ali bit ce update )