Cao ljudi,uradio sam generalku na skuteru prije par dana i sve supet motor ide,ali posto ja pravim mjesavinu napravio sam bio PREJAKU AL PREJAKU,osjetio sam da se motor gusi na jednu 30-40 na sat,dodjem kuci sve to izvucem i napravim novu smjesu,sjedem palim gas on ide kao metak,vozio sam par dana, i juce brata odvezem na selo jednu 3 kiometra od grada to je prvi put da vozim nekog od kad je generalna uradjena i idemo mi i pred kucom samo cujes frrrrrr i ugasi se,j upalim on mlitav ne moze gasa ni malo primiti,ja nista odguram do kuce 10 metara upalim na dugme on prima gas extra,ja provozam ide ko zmaj,nakon 3 kilometra opet samo frrrrr i ugasi se,ja upalim on radi al ne moze gasa primiti ni mrve i tako malo upalim idem malo guram i tako do kuce,ona dodjem kuci sav mokar od znoja upalim on ide al nije isao kao prije,razvalim karburator DIZNE SAM JEDVA OCISTIO ZNAVI KOLIKO SU BILE PRLJAVE OBE licnom jedva ocistim,e sad me interesuje jel to ona prejaka mjesavina zajebala sve il sta moze biti,da napomenm imam filter nov iza gorivo i onaj sto ide u rezervoar,😀ajde da vas cujem sad prokuvo sam dok sam napisao ovo sve😂