Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia sr50 savjet oko tuning dijelova
marinac:
--- Citat: tutnja - 11 Svibanj, 2020, 16:41:01 ---Dobre su, uzmi slobodno.
Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk
--- Kraj citata ---
Ej jesi zicer ? Maloprije sam negdje pročitao da su za 1000/1500/2000 rpm, dok su malossijeve, o kojima smo ranije pričali, 3000-5000, 4000-6000 i 5000-7000rpm (??)
tutnja:
Jesam.
Za serijsku termo grupu su ti ok najmekši ili srednji iz bilo kog seta, nebitno, malossi, polini, blabla. Najtvrđi ti sigurno neće trebati, a između ova dva probaš, pa koji ti više odgovaraju, to je individualno.
I to ti je cca 1000+, 1500+ i 2000+ okretaja više od standardnih, tako da te to ne buni, samo drugi način označavanja.
marinac:
--- Citat: tutnja - 11 Svibanj, 2020, 17:24:33 ---Jesam.
Za serijsku termo grupu su ti ok najmekši ili srednji iz bilo kog seta, nebitno, malossi, polini, blabla. Najtvrđi ti sigurno neće trebati, a između ova dva probaš, pa koji ti više odgovaraju, to je individualno.
I to ti je cca 1000+, 1500+ i 2000+ okretaja više od standardnih, tako da te to ne buni, samo drugi način označavanja.
--- Kraj citata ---
Ovo je bitan dio, hvala
marinac:
--- Citat: tdj595 - 09 Svibanj, 2020, 22:23:13 ---Probaj ostavit limic i vrati tu 62 diznu, ako se i dalje gusi onda povecavaj diznu. Mora ti na naglo odvrtanje gasa odma odgovorit, a ne onako mlitavo da se udavi pa razvrti. Federe kvacila najmekse ili srednje iz polini ili malossi seta. A rolice ti ne moze niko na pamet reci, oko 5gr probaj na serijskom variomatu
--- Kraj citata ---
Probao staviti limić i isto je, stavio diznu 68 i radi puno bolje no ne kreće kako sam si ja to zamislio nego moraš nabit gas (lovi odmah), ali mu treba da dođe do nekih određenih obrtaja i tek onda krene....
Čini mi se i puno glasniji
Sutra idu rolice 5.5g i federi kvačila pa ću vidjet gdje sam i šta sam...
Poslano sa mog SM-G970F koristeći Tapatalk
tdj595:
Rijesit ce ti to tvrdi federi kvacila
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju