Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia sr50 savjet oko tuning dijelova

(1/11) > >>

marinac:
Bok , znači stavili smo novi zx na sr-ku  2004.g. piaggio, karb.

E sad, vidio sam da pišete po forumu da treba zamijenit rolice i opruge itd, ali nisam naišao na točne gramaže za moj skuter pa vas molim pomoć da kupim točno što mi treba i naštelam sve do kraja  :help:
Po svemu što sam pročitao, uzeo bih 5,5g

Karburator je 17.5 i stavili smo glavnu diznu 62 i ne radi nikako, probat ćemo sa 68, može i savjet oko toga koja bi bila najbolja, ako se uopće može tako gledati na to

Cilje svega je da se dobi linearno ubrzanje bez rupe i da je omjer ubrzanja i krajnje brzine negdje u sredini

Što se tiče ostalih dijelova, sve je serijala - htio bih neki lagani tuning napravit i bolje performanse, nešto tipa city tuning, ali bez kit-a pa recite što mi treba ili bi bilo dobro/poželjno

Hvala unaprijed  :notworthy: :notworthy: :notworthy:

tdj595:
Probaj ostavit limic i vrati tu 62 diznu, ako se i dalje gusi onda povecavaj diznu. Mora ti na naglo odvrtanje gasa odma odgovorit, a ne onako mlitavo da se udavi pa razvrti. Federe kvacila najmekse ili srednje iz polini ili malossi seta. A rolice ti ne moze niko na pamet reci, oko 5gr probaj na serijskom variomatu

marinac:

--- Citat: tdj595 - 09 Svibanj, 2020, 22:23:13 ---Probaj ostavit limic i vrati tu 62 diznu, ako se i dalje gusi onda povecavaj diznu. Mora ti na naglo odvrtanje gasa odma odgovorit, a ne onako mlitavo da se udavi pa razvrti. Federe kvacila najmekse ili srednje iz polini ili malossi seta. A rolice ti ne moze niko na pamet reci, oko 5gr probaj na serijskom variomatu

--- Kraj citata ---

OK, probat ću tako, kad pričamo o najmekšim, pričamo o bijelim jelda ?
https://mstrgovina.hr/hr/Prijenos/Kvacilo?filter=1427

Zigas:
Ovi su za malossi FLY ili Deltu. Ako tražiš od malossija za serijko kvačilo, su crni.

marinac:
Ok... i to je to ?

Ništa centralni ljubičasti pa žuti, pa red sponge itd   :binkybaby:

Skuter je sa svim serijskim dijelovima išao oko 74 kmh po njegovom satu, sa vjetrom u leđa 80  :laughing6:
Ekipa piše da njihovi idu po 90-100  i to je cilj svega. Dobiti na krajnjog brzini i ubrazanju, a omjer da bude otprilike u sredini

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju