Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia sr50 savjet oko tuning dijelova
SEMPEX:
Ako uzimas novi spuh,nekad dobis i te oprugice u setu pa neces morat ni uzimat. Ako ne,uzmi te iz Auto K. Malossi je tu precijenjen. LeoV plavi su ti Malossi crni. To je to za tebe.
marinac:
To je komplet za štelanje. Crne tourist 3000-5000rpm, bijele sport 4000-6000rpm, žute race 5000-7000.
Traži pod tom kodom 29 7391B. B (black). Nekad su se mogli dobit bez seta.
[/quote]
Jedino eBay i skuplji su nego cijeli set 🙄
Moram priznati da mi ovo s okretajima nije najjasnije (novo mi je sve to)
--- Citat: SEMPEX - 10 Svibanj, 2020, 16:25:42 ---Ako uzimas novi spuh,nekad dobis i te oprugice u setu pa neces morat ni uzimat. Ako ne,uzmi te iz Auto K. Malossi je tu precijenjen. LeoV plavi su ti Malossi crni. To je to za tebe.
--- Kraj citata ---
Nisam dobio oprugice, već vi bile gore da jesam ma kakve god boje bile :)
A što se Auto Kreše tiče, ja ne vidim da oni imaju moto program :dontknow:
Ali shvatio sam LeoV. plavi su isto što i malossi crni tako da ću i te probat nabavit bez da uzimam.cijeli set.
SEMPEX:
Kad se narucuju spuhovi onda pise sto sve ide u setu.
Neko narucuje di je samo spuh,neko naruci kad je set s oprugicama. Nije pravilo. Prekopaj net. Puno ih narucuje s scooter atacka. Imas scooter centar i tako,jos par. Malossi oprugice su ti po 9 u pravilu. LeoV mozda ima po 3. Mislim da se polini mogu po 3 samo al neznam boja koja je za polini. Mislim zelena,nisam siguran. Vidi njuskalo. Razni portali znaju imat akcije svakakve. Na svasta se naleti.
marinac:
Kakve su ove opruge naraku? Zna netko?
https://www.motomike.eu/tokic/hr2/category/10100000000/vehicle/aprilia-sr-50:55072/article/539153/
Nema malossi nitko u vž, a ovo mi je na stanju u tokiću pa bih uzeo te ako vrijede
Poslano sa mog SM-G970F koristeći Tapatalk
tutnja:
Dobre su, uzmi slobodno.
Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju