Tehnički kutak > Tuning skutera
Mišljenje o mom setup-u
FranjoST:
a da uzmem repliku mhr u tom slucaju sa ovim setup-om ako mi mhr ne valja?
PchelaUbica:
Kakve ti to dijelove uzimas ? 10 000 kn base setup
dario007:
Koje si lagere i semeringe narucio.Za piaggio 50 valja samo NTN Japan i Koyo Japan i Corteco semerinzi.
Polutka nemre bit jaca ili slabija,njen zadatak je da linearno prenosi snagu na zadnji kotac.Malossi polutka ima preagresivan kut za slab setup i onda se skuter ponasa dosta tromo.
Ditech polutka je home made rijesenje i bolje i jeftinije od toga do jakog midrace setupa trenutno nema.
Deltu i polutku si izbaci i uzmi si MHR replicu kit i 19/21 phbg karb,svakako bi prije preporucio 21,jer skuter ide malko bolje sa njim.
FranjoST:
--- Citat: PchelaUbica - 07 Svibanj, 2020, 23:21:58 ---Kakve ti to dijelove uzimas ? 10 000 kn base setup
--- Kraj citata ---
napisao sam na pocetku odi vidit, sad me jedino taj kit brine, ako bi osijetno bolju vožnju na mhr replica umjesto sport 70cc onda bi radije replicu uzeo ako se poklapa sa cijelim setup-om
FranjoST:
--- Citat: dario007 - 07 Svibanj, 2020, 23:24:10 ---Koje si lagere i semeringe narucio.Za piaggio 50 valja samo NTN Japan i Koyo Japan i Corteco semerinzi.
Polutka nemre bit jaca ili slabija,njen zadatak je da linearno prenosi snagu na zadnji kotac.Malossi polutka ima preagresivan kut za slab setup i onda se skuter ponasa dosta tromo.
Ditech polutka je home made rijesenje i bolje i jeftinije od toga do jakog midrace setupa trenutno nema.
Deltu i polutku si izbaci i uzmi si MHR replicu kit i 19/21 phbg karb,svakako bi prije preporucio 21,jer skuter ide malko bolje sa njim.
--- Kraj citata ---
nemam pojma rekao sam mu da mi da najbolje, a dali ima znatno osijetne razlike u voznji replike i sporta?
sad sam u problemu sutra mi dolazi sport kit, nis morat cu za repliku zamijeniti, dali je potrebno veci karb ili mogu ostaviti serijalu da se nastela sa diznama? ako ne onda koji 21 karb najbolje za uzet? ostalo od setup-a cu ostaviti samo cu vidit dal moze zamjeniti za replicu kit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju