Tehnički kutak > Tuning skutera

Mišljenje o mom setup-u

<< < (11/83) > >>

PchelaUbica:
Uzmi mhr repliku (1400kn) , karb 21 , yasuni c16 jaka grana

dario007:
Za piaggio je najbolji phbg BD sa pojedinim izmjenama u setupu samog karba.Problem je sto se taj karb prodaje samo u Malossi pakiranju i papreno je skup.Obicno ekipa uzme BS koji ima kontra serafe za stelanje,pa se snalaze sa pristupom serafima.

Moras shvatiti da ti nitko od nas sad nece pisati sve detalje i sta je najbolje za tebe,kad kao prvo ne znamo sto je tvoj majstor sposoban sloziti i kako ce ustelati takav setup.
Ljudi pisu i predstavljaju projekte,pa ti sam moras razluciti sto je dobro,a sto nije.

Forumski setupi su ti
Dr.evo i zx/tt/reverse/R sa 17.5
Mhr replica i Yasuni R/Nardo sa 19/21

Ovo ostalo su varijacije i sposobnost svakog od pojedinca da slozi i ustela takav setup.

I ja sam u pocetcima stelao base setup po 2-3 tjedna,danas midrace postelam u jedno poslijepodne...

gavranpero:
Nek se majstor rega na forum, pa napiše koju.  :toothy9:

PchelaUbica:
Sta majstor ne slozi setup kad je vec majstor

Corector:

--- Citat: FranjoST - 07 Svibanj, 2020, 19:51:18 ---
--- Citat: Corector - 07 Svibanj, 2020, 19:10:27 ---Pozdrav. Sto te nagnalo da uzmes Conti Twist gume?

Inace dobro si poslozio setup, ima i suvisnih dijelova koji ne garantiraju bolje performanse, ali generalno je to to.

--- Kraj citata ---

ako cu bit iskren sigurnost haha, zena djeca pa reko opanci glavu cuvaju.. gledao sam najskuplje conti scoot i pirelli angel scoot, kaze mi gumi majstor da mu dobavljac kaze da je conti vise sport i da drzi bolje kad se ugrije, a pirelli da je bolja na hladnijem tako da sam se odlucio za conti taj hobi me izađe soma kuna sa montazom njihovom..

a istina shvacam to al kad gledam po forumima treba ovo treba ono tako da sam se na kraju odlucio za prakticki sve.. i tako to ne mislim radim dva puta.. dok imam nesto para da sredim to pa puklo di puklo

--- Kraj citata ---

Hvala!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju