Tehnički kutak > Tuning skutera

Mišljenje o mom setup-u

<< < (9/83) > >>

TopPerfomance4:
Nije stvar novaca več je stvar iskustva i znanja kao što sam rekao neka se ovaj trenutačni setup složi i vozi a kasnije je lako montirat nešto jače

FranjoST:

--- Citat: TopPerfomance4 - 07 Svibanj, 2020, 22:31:28 ---Nije stvar novaca več je stvar iskustva i znanja kao što sam rekao neka se ovaj trenutačni setup složi i vozi a kasnije je lako montirat nešto jače

--- Kraj citata ---

frend od 30 godina mi to sve slaze, drka oko motora od malih nogu, ja nemam vremena to slagat od posla pa placam njega, slozit ce sta mu god donesem, samo je problem sta ni ja sam neznam sta je najbolji setup, buđed za setup mi je 8000kn max

gavranpero:

--- Citat: paradajz - 07 Svibanj, 2020, 22:02:15 ---Uzmi biti će jači, bitno i da je jaka grana, takav setup ima tu član foruma - jaka grana ftw  :headbang:

--- Kraj citata ---

Odma' na zadnji da ide.  ;D Znači proučiš kako radi 2T, prenos, karburator itd imaš na YT video, na forumu tekstova i tekstova. Skuter ne možeš maziti i paziti ako ne znaš osnove funkcionisanja dijelova agregata. Nisam ni ja znao ništa, ni sada se ne mogu bog zna kako pohvaliti, ali dok sam ne uzmeš i ne šarafaš, nema vajde od foruma.

FranjoST:

Odma' na zadnji da ide.  ;D Znači proučiš kako radi 2T, prenos, karburator itd imaš na YT video, na forumu tekstova i tekstova. Skuter ne možeš maziti i paziti ako ne znaš osnove funkcionisanja dijelova agregata. Nisam ni ja znao ništa, ni sada se ne mogu bog zna kako pohvaliti, ali dok sam ne uzmeš i ne šarafaš, nema vajde od foruma.
[/quote]

ma kakvo proučavanje sutra mi dolaze djelovi sad moram vidit ako mi je bolje da uzmem skuplji kit onda necu prihvatit paket pa cu narucit drugi, il cu im rec da mi kit zamjene samo ako sve ostalo od setup-a pase

gavranpero:

--- Citat: aragonY - 07 Svibanj, 2020, 22:09:01 ---Skuplje nije uvijek bolje, samo cu to reci.  :hello:

--- Kraj citata ---

--- Citat: TopPerfomance4 - 07 Svibanj, 2020, 22:31:28 ---Nije stvar novaca več je stvar iskustva i znanja kao što sam rekao neka se ovaj trenutačni setup složi i vozi a kasnije je lako montirat nešto jače

--- Kraj citata ---
Sve ti je odgovoreno.  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju