Tehnički kutak > Tuning skutera

Mišljenje o mom setup-u

<< < (8/83) > >>

FranjoST:
imam jos jedno pitanje u vezi kita, ovaj sta sam narucio malossi sport 70cc jel bi bilo pametno da ih nazovem i da zamjenim sa Malossi MHR Racing 70cc on je 1000kn skuplji? dali ce motor biti brzi i bolji start-krajnja sa njime, dali ce odgovarat za trenutni setup i dali ce kit sam po sebi durati dosta?

TopPerfomance4:
Prvo neka se taj setup složi kako treba onda se može razmišljat o jačim stvarima nije nabacaj djelove u skuter i eto ti radi treba ga ušelat kako se kaže

TopPerfomance4:
Ma šta če mu mhr racing neka se desi kakva pi*darija nemožeš ništa jer je alu cilindar ovaj gus bar ima 2 specijale za bušit

aragonY:
Skuplje nije uvijek bolje, samo cu to reci.  :hello:

FranjoST:

--- Citat: paradajz - 07 Svibanj, 2020, 22:02:15 ---Uzmi biti će jači, bitno i da je jaka grana, takav setup ima tu član foruma - jaka grana ftw  :headbang:

--- Kraj citata ---

--- Citat: TopPerfomance4 - 07 Svibanj, 2020, 22:07:47 ---Ma šta če mu mhr racing neka se desi kakva pi*darija nemožeš ništa jer je alu cilindar ovaj gus bar ima 2 specijale za bušit

--- Kraj citata ---

Znaci pasao bi mi postojeci setup sa tim mhr 70cc kitom?

i koja je uopce realna razlika između mhr-replice-sport malossi kita? ako bi mhr isao bolje sa trenutnim setup-om dali je pametno uzeti ga onda?

nebi iz trenutnog setup-a nista trebao mijenjati?

nije mi zao dat 1000kn vise ako cu dobit veci uzitak vožnje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju