Poštovanje ljudi, već sam imao upit o ovom motoru ali ajde recicemo da sam to riješio, naime dobio sam šećer i par blažih moždani udara
Zovem se Neven i pišem iz Stuttgarta prije mjesec dana sam kupio gore navedeni motor. I od tad borba
Pošto su ovde mehaničari pre skupi ne isplati mi se tako da bi mi došlo par informacija da napravim sam. Na motoru je sve zamijenjeno prije cca 300 kilometara i uloženo 1218,49€ više nego što motor košta, bilo je neki greški u servisu pa su to švabe sve ponovo zamijenili jer su oni takvi. Nemam ideju šta više da zamijenim. Motor krene dobro vrti do 8K i spadne na 6K po ravnom jednostavno nmze više, uzbrdo stenje 30km/h i puca iz auspuha pod opterećenjem. Nizbrdo zavrti 8K i ide do nekih 70km/h tad ne puca nema nikakvih problema. Pokušao sa svjecicama, rolnicama različite gramaže al nikakve prejtjerane razlike
Planiram kupit rolnice od 6.5gr to mi je jedino ostalo ili ako imate nekih ideja pomozite
Slike saljem u sledećem komentaru šta je sve izmjenjeno na motoru. Hvala vam. Živili !