Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
nešto me zanima a sad da ne otvaram novu temu kad ste vec ovdje poceli o tim kaznama , se smiju nosit slusalice pod kacigom za vrijeme voznje?
Citat: Area51 - 26 Listopad, 2008, 01:42:04Eo maloprije idem iz grada i dam malo više gasa na izlazu iz raskršća i fala bogu točkovi provrte, Jbg teška noga na gasu a i rosa taman pala. Idem 100m dalje i zaustavi me murjak i bla bla bla, alkotest, ..., i kaže men murjak postoji mjera za škripanje. Sada mene zanima koliko para bi me to izašlo ili ako bi me netko mogao uputiti na taj zakon da vidim o čemu se radi. Ipak nije isto "spontano" proklizavanje i divljanje Članak 52.(3) Vozač ne smije ni naglo povećavati brzinu, odnosno kretati iz mjesta, osim u slučaju opasnosti, postižući pritom gornju granicu dopuštenog broja okretaja motora ili na takav način da dolazi do proklizavanja kotača ili upravljati mopedom ili motociklom na jednom kotaču ili motornim triciklom, četverociklom ili lakim četverociklom na dva kotača.(4) Novčanom kaznom u iznosu od 1.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač ako postupi suprotno odredbama ovoga članka.
Eo maloprije idem iz grada i dam malo više gasa na izlazu iz raskršća i fala bogu točkovi provrte, Jbg teška noga na gasu a i rosa taman pala. Idem 100m dalje i zaustavi me murjak i bla bla bla, alkotest, ..., i kaže men murjak postoji mjera za škripanje. Sada mene zanima koliko para bi me to izašlo ili ako bi me netko mogao uputiti na taj zakon da vidim o čemu se radi. Ipak nije isto "spontano" proklizavanje i divljanje
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9
Citat: dhorvat2 - 28 Listopad, 2008, 15:16:40Kolka bi bila kazna da prdnem kad me policajac zatraži prometnu i vozačku? E slomio sam se na ovo...
Kolka bi bila kazna da prdnem kad me policajac zatraži prometnu i vozačku?
isuste j#bo dragi koja budalastina pa to je nevjerojatno.. a koja je to dopustena granica broja okretaja? LOOOOOOOL
Citat: Aco - 26 Listopad, 2008, 02:11:12Citat: Area51 - 26 Listopad, 2008, 01:42:04Eo maloprije idem iz grada i dam malo više gasa na izlazu iz raskršća i fala bogu točkovi provrte, Jbg teška noga na gasu a i rosa taman pala. Idem 100m dalje i zaustavi me murjak i bla bla bla, alkotest, ..., i kaže men murjak postoji mjera za škripanje. Sada mene zanima koliko para bi me to izašlo ili ako bi me netko mogao uputiti na taj zakon da vidim o čemu se radi. Ipak nije isto "spontano" proklizavanje i divljanje Članak 52.(3) Vozač ne smije ni naglo povećavati brzinu, odnosno kretati iz mjesta, osim u slučaju opasnosti, postižući pritom gornju granicu dopuštenog broja okretaja motora ili na takav način da dolazi do proklizavanja kotača ili upravljati mopedom ili motociklom na jednom kotaču ili motornim triciklom, četverociklom ili lakim četverociklom na dva kotača.(4) Novčanom kaznom u iznosu od 1.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač ako postupi suprotno odredbama ovoga članka.isuste j#bo dragi koja budalastina pa to je nevjerojatno.. a koja je to dopustena granica broja okretaja? LOOOOOOOL
Sta se ne smije imat slusalice ispod kacige?? Ima to di napisano u zakonu?