Tehnički kutak > Tuning skutera
pure jet tuning
ive_91:
nije da te obeshrabrujem ili ismijavam ali ja sam proslo ljeto skockao dobar kit i popratne stvari.. pa si misli bolje svaki dan 20 kn na stranu i ne jest....
ja sam tako i palilo je svaki put...
evo neke prednosti...
manje kakas
pijes vise vode
laksi si pa skuter ide bolje
mozes nosit manje brojeve odjece pa zna biti i jeftinije
i izgledas onak blijedo pa se u skoli mozes furat da si bolestan i da moras doma
naravno da se doma nazderes ko svinja :icon_biggrin:
i skupit ces za kit... a ovo klada... moze te strefit a moze te strefit i herc kad skuzis kolko si spusio... ja sam bio sretan kad sam dobio 1000 kn al kad sam skuzio da sam 2000 kn spusio... doslo mi je da zapalim tih 1000 kn.
jedna stara: nisam tolko bogat da se idem kladit
matrix000:
uzeo sam kit al me zanima vase misljenje o polovnim kitovima ? dali bi vi uzeli ?
veka84sb:
Sve ti ovisi u kakvom je stanju kit.
Iwo SR Tuono:
polovan kit ali jedino ako znaš kod koga je vožen i stavrnu kilometražu, ako je od nekog drkadžije naravno da neš uzet
ive_91:
ja imam u vidu mallosi sport70 sa ecu i svim od neznanca... :toothy3: al stvar je sljedeca ecu si ostavljam i skupljam lovu za polini sport70 nov.. e kad njega kupim onda cu si sredit cilidnar i kupit neki dobar spuh... yasuni ili nekaj za minareli pase i na morini samo treba sredit prirubnicu.. i onda udri brigu na veselje... to ce na policu dok ne nadjem nekog techa za sicu i skupim lovu za mallosi radilicu...
ukratko kroz godinu mozda i dvije :icon_biggrin: cu skupit sve kaj ima za ditecha na trzistu i onda kupit ditecha i to stavit gore... jer budimo realni... posao, kuća, auto, bas da cu imat vremena i para za neki jaci motor ocu k**ra*... a ditech ce bit tu za vikend voznjice...
iwo: koliko ti dize potrosnju polini ventil..? htio bi ko svaki drugi saban nabii gljivu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju