Tehnički kutak > Tuning skutera
pure jet tuning
Iwo SR Tuono:
pola litre
a sad sa laser x-pro + ventil troši 4,5L, beat that :toothy3: :toothy3:
preotvoren je xpro j#bo majku morat ću ga se riješit
Po?etnik:
reci cu ti nesta, to sto si uzeo kit sj#bo si se i sta god da stavis na pure jeta on ce bit sranje najvece... ja sam isto imao purejeta sve moguce sto se moglo stavit ja sam stavio i opet nije iso ni 90... to ti je sranje, skini masinu uzmi karburatorsku i vidit ces sta je stroj pure jeta vise ni ne proizvode jer je los model
Iwo SR Tuono:
a zašto nova sr-ka dolazi u europu sa piaggio purejet mašinom onda :dontknow: :dontknow:
ja bi u ameriku, ovi uvoze didija morini :toothy9:
ive_91:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 03 Studeni, 2008, 22:11:47 ---a zašto nova sr-ka dolazi u europu sa piaggio purejet mašinom onda :dontknow: :dontknow:
ja bi u ameriku, ovi uvoze didija morini :toothy9:
--- Kraj citata ---
didi morini rula... a frnede koji pljujes po py. nisam ljubitelj servisa ali frend na nrg 50 py. ima 26000 km uredno servisiran u servisu i ide 90 serijala
ide fino.. bolje od carba.. a to sto vi sabani tocite pola voda pola benga... a to benga ima pola super95 pola petrolej...
nije ni cudno kaj nejde.. niko ne odrzava i ne misli glavom kak bi kaj moglo bit...
doma sam na selu, brda i doline prasina i sume oko mene a ditech pici ko lud... bolje od svih carbova.. usisno tijelo ima centimetar prasine ali on ide i dalje... a nije fergazer.. :redface: tolko o tome da ditech ne valja...ko ne vjeruje saljem video voznje ditecha po sumi... i ne nije unistavanje nego je bilo bjezanej od murje pa poslije sam skuzio da ide po sumi bolje od tomosa pa sam odlucio snimat :toothy9:
S.F. sf2:
didi morini rula... a frnede koji pljujes po py. nisam ljubitelj servisa ali frend na nrg 50 py. ima 26000 km uredno servisiran u servisu i ide 90 serijala
ide fino.. bolje od carba.. a to sto vi sabani tocite pola voda pola benga... a to benga ima pola super95 pola petrolej...
nije ni cudno kaj nejde.. niko ne odrzava i ne misli glavom kak bi kaj moglo bit...
doma sam na selu, brda i doline prasina i sume oko mene a ditech pici ko lud... bolje od svih carbova.. usisno tijelo ima centimetar prasine ali on ide i dalje... a nije fergazer.. :redface: tolko o tome da ditech ne valja...ko ne vjeruje saljem video voznje ditecha po sumi... i ne nije unistavanje nego je bilo bjezanej od murje pa poslije sam skuzio da ide po sumi bolje od tomosa pa sam odlucio snimat :toothy9:
[/quote] svako ce svog konja hvalit ::) ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju