Tehnički kutak > Tuning skutera
pure jet tuning
matrix000:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 31 Listopad, 2008, 16:31:09 ---tu ti ništa netreba dirat, serijski PJ dobro ide.
Ja kad bi slagao DiTech od nule, kad bi imao skašetanu mašinu i 1000€ rezerve.
Alfaerre radilica
ležajevi i semerinzi
malossi 70 portirani + klip 1 karika, elektronika + injektor veće kubikaže + polini ventil
laser x-pro
malossi multivar, delta,kevlar, duži prijenos
prerađeni usis, prerađeni airbox,red sponge
power commander (500€)
i vjerovatno bi mi falilo još para
i nakon ovog me nebi uhvatio nijedan jači base sa karbom i kako god uštelan. ko se kuži nek tunira ko ne nek vozi serijalu.
i još nešto, ko se ne kuži nek šuti, ive_91 je za mene tu jedan jedini od svih ovdje koji je počeo ozbiljnije oko ditecha radit, a vi ostali od ditecha ni D niste vidjeli, ko ni ja diznu od karburatora prema tome STOP DEZINFORMIRANJU FORUMA!! :)
--- Kraj citata ---
meni tunira jedan od boljih mehanicara koji je sebi sam sredjivao injektor
ovako odlucio sam stavit kit(polovan) ako danas dobijem na kladionici
samo mi recite dal trebam mijenjat radilicu posto ima 19 000 km
Iwo SR Tuono:
NE!
eto dobio si odgovor, netrebaš mijenjat radilicu, stavi novi igličasti i vozi,purejet se vrti na 9800 o/min max i to radilica može podnijet i na serijali i na kitu.
matrix000:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 31 Listopad, 2008, 16:59:32 ---NE!
eto dobio si odgovor, netrebaš mijenjat radilicu, stavi novi igličasti i vozi,purejet se vrti na 9800 o/min max i to radilica može podnijet i na serijali i na kitu.
--- Kraj citata ---
u redu gospodine ;D
ryder on the storm:
--- Citat: matrix000 - 31 Listopad, 2008, 17:04:47 ---
--- Citat: Iwo SR Tuono - 31 Listopad, 2008, 16:59:32 ---NE!
--- Kraj citata ---
u redu gospodine ;D
--- Kraj citata ---
si dobio na kladionici? ???
Iwo SR Tuono:
još nisu svi parovi odigrani ;D ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju