Tehnički kutak > Tuning skutera
pure jet tuning
S.F. sf2:
--- Citat: veka84sb - 27 Listopad, 2008, 19:24:25 ---Drago mi da vidim da znas sta hoces ,...sada bi neki rekli radi pa ces vidjeti na greskama se uci.. ,cuj kreni istrazivati i uciti ceka te puno posla proci kako radi 2t masina i npr ubrizgavanje kod auta pa ce ti puno toga biti jasno i imat ces dobru podlogu da nesta ovdje nas posavjetujes i informairas o svom iskustvu i napretku. Na posljetku to je ono sto se cijeni i trazi razvijanje i nova znanja. Sretno :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Slazem se! Prvo nauči osnove pa onda dijeli pamet,kažem ti ovo dobronamjerno jer će te netko poslat u 3pm da kazes da je vxr 4t krama i da tabletice i tifon pumpe stvaraju rakete od skutera ::) a ak ti je tolko žal za dat kunu više za bengu,ulje i regu onda kupi bicikl i nemas beda,mjenjas samo gumu svakih 10 godina :laughing7: :laughing7: :laughing7:
dhorvat:
--- Citat: ive_91 - 27 Listopad, 2008, 19:14:24 ---sa kitom trosi 2.5l naravno ako imas produzeni prijenos jer onaj koji imalo kuzi ditech nece ga ostavit sa serijala prijenosom... jer to je pljuga... cisti promasaj i klanje masine
ovo gore kaj je pisalo da je sf naprao ditech i pure yet. cisto informativno moj tech koji je do malo prije bio totalno razjeban je isao 98 kmh na ravnici... sad ide 103 na ravnici a nizbrdo dodje do 108-110 ima samo rr i ustelan prijenos... ubrazva bolje od svbih karbova sa spuhom a trosi manje... i nema nist puno drkano po njemu.. par sitnica... znam da sat laze... ali ja ostavljam runnera 2000g. sa 11000 km koji ide 105 tak da ak ide realno 80 ja sretan...
vxr je jedna od opcija da kupim ali opet je to 4t krama kojoj treba mjenjat ulje i filtere i da trosi ko tech opet je skuplja rega... tak da mi veci gust imat malu tablicu i đirat se brze od vx-a
i dobar py didreck napere 80% serijskih karbova i treba samo tocit na tifonu i koji put ubacit tableticu...
--- Kraj citata ---
Vidim kolko si zavolio DiTecha... Sad znaš kak je meni sa Aeroxom! :icon_thumright:
I k tome ti se da zaj#bavat se s time... Svaka čast!
@Malaguti F12 ni dan danas nemre prežalit kaj je prodal SR DiTech Spiderman-a. Taj ditech sa RR-om i multivarom je išel fakat bolje od bilo koje serijale koju sam ja vozil al da ima isti setup! Ima tu caka oko tog ajnšprica... Nekome možda nije bil dobro uštelan pa je zato rikavalo sve! Plus toga loše gorivo...
Ja se jedino mogu pohvalit kak moj malo troši... 3,5 litre na 100 po zagorje tour-u (cura i ja skupa na motoru) i Dottore koji je vjerojatno za zericu manje od mene potrošil! :icon_thumright:
ive_91:
upravo ti o tome pricam... meni je tech na pocetku isao nikako.. fkt. nikako... do 80 se vukao ko krepana svinja... i tad mi je to bilo ok.. trosi ko upaljac do stanice i to je ok.. al me jebal frend sa py uvijek me napere... i tak usput mi je i spuh puknul.. i krenulo je sa rezom... ustelo to na spola... i srezao sve skutere u mjestu... sad sam kupio drugu masinu za sitne pare i sad ide jos bolje i trosi jos manje... a ima i caka sa filterom zraka...
i jos jedna stvar... niti jedan jebeni tech nije isti po elektronici niti po bilo cem... 3 techa otvarao tri su razlicita.. jedan je trosio mutavih 2l. i svijecka mu trajala pun k. evo moja je stalno na 9000 rpm valjda i vec 3k km radi ko i prvog dana nisam ju ni skidal dole...
sad ga se hocu rijesit iz razoga toga da ovak dok vozi ga nikad necu krenut sređivat... frend je pao sa ditecha spiderman replica... i starci mu ga nedaju slozit i valjda ce ga prodavat... i sad sam ja skoro pa i siguran kupac.. samo da se svog rijesim jer nemam kamo sa dva skuta 2 tomosa...
i tek tolko za ostale... ditech moze u midrace kategoriju.... i to uz ne tako velke probleme.. samo treba imat mastu i nekaj malo volje i znanja
matrix000:
da stavim kit ili ne?
i trebali nova radillica ima 19 000 km ?
koliko prijenosi pomognu?
Iwo SR Tuono:
tu ti ništa netreba dirat, serijski PJ dobro ide.
Ja kad bi slagao DiTech od nule, kad bi imao skašetanu mašinu i 1000€ rezerve.
Alfaerre radilica
ležajevi i semerinzi
malossi 70 portirani + klip 1 karika, elektronika + injektor veće kubikaže + polini ventil
laser x-pro
malossi multivar, delta,kevlar, duži prijenos
prerađeni usis, prerađeni airbox,red sponge
power commander (500€)
i vjerovatno bi mi falilo još para
i nakon ovog me nebi uhvatio nijedan jači base sa karbom i kako god uštelan. ko se kuži nek tunira ko ne nek vozi serijalu.
i još nešto, ko se ne kuži nek šuti, ive_91 je za mene tu jedan jedini od svih ovdje koji je počeo ozbiljnije oko ditecha radit, a vi ostali od ditecha ni D niste vidjeli, ko ni ja diznu od karburatora prema tome STOP DEZINFORMIRANJU FORUMA!! :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju