Tehnički kutak > Tuning skutera
pure jet tuning
veka84sb:
Sto se tice ditech skutera mislim da je trziste aftermarket dijelova preslabo i da se ne isplati pucati pare na nesta tako osim ako imas jako veliko znanje i iskustvo sa ubrizgavanjem i 2T motorima... dosta financija za eksperimentiranje i jako puno vremena da se nesta posteno napravi....
Puno je tu problema koje treba rijesti a posto vidim da su ti finacnije tj usteda na prvom mjestu onda nemoj se ni upustati u tako sta. Postoji alterantiva a zove se vxr(vx)! 20(15)ks potrosnja neka noramlna 4-4,5l.... brzina 130(115-120)!
S.F. sf2:
Oprosti ali zasad još ni jedan ditech ili pure jet se ne moze mjerit s frgazerima,ni po tuningu ni po ni cemu,puno je tu jos problema s tim sustavom.Govorim ovo iz iskustva,frendovi su mi imali i ditech i pure jet,oba dvojici su vrisnule pumpe,imali frku s losom bengom,mjenjali svijecice ko carape-a nisu jeftine,jedna iridium za ditech je 139kn,a sto je najgore,moj tada moj serijski sf2 je prao njih dvoje a oni s rezama (rr i zx)!!! Mislim da cu ja radije dat za litru ulja vise i benzina al se bar onda ne sramotim ::)
SlowRider:
--- Citat: ive_91 - 27 Listopad, 2008, 12:58:11 ---
--- Citat: S.F. sf2 - 26 Listopad, 2008, 23:25:51 ---2t=snaga ali i potrosnja,ostalo su sve nebuloze ::)
--- Kraj citata ---
nebuloze koje su slađe od vase snage... gledaj to ovako.
ditech koji trosi 1l ulja na 2000 km. (trosi manje)
koji trosi sa kitom i đinđa minđa 3.5l na 100 km (trosi manje)
koji ide na spici 110 kmh (mozda ide vise) govorim realne
i opet skuter kojem je rega 500kn
i obje gume svaku sezonu 600 kn
i da napravis 5000 km po sezoni to ti je 2l ulja 170 kn.
i da je cijena goriva 8.50 kn i sa 5000 km imas trosak od 1500kn.
ja mislim da mi se to isplati a u tih 5 k km nemoras mjenjat nist osim rolica a i puno njih ce ostavit iste gume 2 sezone..
i skuter nece trosit 3.5 neg 2.5.. i tak da dolazimo da imas godisnje maximalno 3000 kn ubacivanja u skuter.. a da stalvjas novu radilicu 100€ kit 250€ i produzeni prijenos mislim oko 50€ dao si 400€ i imas to 3-4 godine bez problema
--- Kraj citata ---
Cisto sumnjam da DiTech sa kitom trosi 2.5L kada serijski skoro toliko trosi. Za takvu masinu ipak moras imati vise iskustva i nije za svakoga.
Zanimljivo je to sto takva masina trosi isto kao 4t od 50ccm, a ide sigurno bolje od nakitanog 4t koji trosi vise. Znaci jedina je prednost 4t masine cijena, s tim da dobivas nekvalitetniji prozivod.
ive_91:
sa kitom trosi 2.5l naravno ako imas produzeni prijenos jer onaj koji imalo kuzi ditech nece ga ostavit sa serijala prijenosom... jer to je pljuga... cisti promasaj i klanje masine
ovo gore kaj je pisalo da je sf naprao ditech i pure yet. cisto informativno moj tech koji je do malo prije bio totalno razjeban je isao 98 kmh na ravnici... sad ide 103 na ravnici a nizbrdo dodje do 108-110 ima samo rr i ustelan prijenos... ubrazva bolje od svbih karbova sa spuhom a trosi manje... i nema nist puno drkano po njemu.. par sitnica... znam da sat laze... ali ja ostavljam runnera 2000g. sa 11000 km koji ide 105 tak da ak ide realno 80 ja sretan...
vxr je jedna od opcija da kupim ali opet je to 4t krama kojoj treba mjenjat ulje i filtere i da trosi ko tech opet je skuplja rega... tak da mi veci gust imat malu tablicu i đirat se brze od vx-a
i dobar py didreck napere 80% serijskih karbova i treba samo tocit na tifonu i koji put ubacit tableticu...
veka84sb:
Drago mi da vidim da znas sta hoces ,...sada bi neki rekli radi pa ces vidjeti na greskama se uci.. ,cuj kreni istrazivati i uciti ceka te puno posla proci kako radi 2t masina i npr ubrizgavanje kod auta pa ce ti puno toga biti jasno i imat ces dobru podlogu da nesta ovdje nas posavjetujes i informairas o svom iskustvu i napretku. Na posljetku to je ono sto se cijeni i trazi razvijanje i nova znanja. Sretno :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju