Tehnički kutak > Tuning skutera
pure jet tuning
area mf:
--- Citat: matrix000 - 25 Listopad, 2008, 22:53:33 ---
--- Citat: KicHo7 - 25 Listopad, 2008, 22:48:24 ---Ak hoces bit 100% siguran, promjeni radilicu! Cisto radi preventive...
--- Kraj citata ---
a ako nemam para 8)
--- Kraj citata ---
ako nemaš love nemoj ništ kupovat,nemoj ga tunirati,kupi si boatiana :headbang:
dino_sk:
jeb... takvog skutera koji s kitom trosi 2-3l ::) :toothy12:
to uopće nije zanimljivo ,ovak kad stavis kit nemos ga natocit koliko on moze popit :laughing7:
ive_91:
vec duze vrijeme se hocu rijesit svog sr-a i nabavit neki drugi naravno ditech... zasto..?
zato sto mi je ovaj tu nekek zao ubit ovak serijala ide ko mutav... i nebum nikad se primio posla... najradje bi ga mjenjao za neki ditech koji je krepal i da mi lik da 2k kn. i onda bi didrecka streso do kraja...
a negdi cu i nac kad ubrizgava gorivo u cilindar do tog trena ako nije vise 190° ispuh bi mogao biti otvoren.. i preljevne obradit na taj kut te squish na 0.7 i jos se potrudit pa uzet onu svjećicu kaj ima 2 pipca... i nabaviti ovako neki ispuh koji bi se slagao sa prerađenim kitom... i neas brige peres svaki base a trosis ko fercek i dalje...
jedna nebuloza mi se vrti po glavi... dali pase glava od sporta na replicu
S.F. sf2:
2t=snaga ali i potrosnja,ostalo su sve nebuloze ::)
ive_91:
--- Citat: S.F. sf2 - 26 Listopad, 2008, 23:25:51 ---2t=snaga ali i potrosnja,ostalo su sve nebuloze ::)
--- Kraj citata ---
nebuloze koje su slađe od vase snage... gledaj to ovako.
ditech koji trosi 1l ulja na 2000 km. (trosi manje)
koji trosi sa kitom i đinđa minđa 3.5l na 100 km (trosi manje)
koji ide na spici 110 kmh (mozda ide vise) govorim realne
i opet skuter kojem je rega 500kn
i obje gume svaku sezonu 600 kn
i da napravis 5000 km po sezoni to ti je 2l ulja 170 kn.
i da je cijena goriva 8.50 kn i sa 5000 km imas trosak od 1500kn.
ja mislim da mi se to isplati a u tih 5 k km nemoras mjenjat nist osim rolica a i puno njih ce ostavit iste gume 2 sezone..
i skuter nece trosit 3.5 neg 2.5.. i tak da dolazimo da imas godisnje maximalno 3000 kn ubacivanja u skuter.. a da stalvjas novu radilicu 100€ kit 250€ i produzeni prijenos mislim oko 50€ dao si 400€ i imas to 3-4 godine bez problema
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju