Dobro je da nisam otisao u ovom smjeru. A i trebao bih kupiti kamere, opremu, novi komp.... Neisplativo, jer mi se nikako ne svidja da je primarno snimanje i prezentiranje voznji, vise volim da sam na prvom mjestu.
Skarabudživanje slika na YT, za sad 2 komada, moglo bi ih ispasti jos barem 35 komada, ima materijala moze se soba ispuniti slikama tako da razmislite o proljetnom krečenju!
S ovim Trip17 sam otvorio ovu kolekciju.
Tada smo odlucili prvi put, neplanski, probiti 2 granice u šusu. Na srecu, bez ikakvih kvarova, voznju je zacinila neizvjesnost u brdima s nepouzdanom navigacijom, maksimalni nedostatak benzina i ono ubijanje lampice rezerve do zadnje kapi. Maksimalno moguce iskoristavanje dana i noci, te povratak na poslijednjim atomima energije, tada mi je prozujala radilica u povratku od Zadra, ali dan danas je imam i ne znam koji je lezaj otisao jer nista nema lufta.
Evo Trip2 vožnja sa Zipom 4T do Rijeke i nazad.
Naknadno sam pronašao i video.
Steta sto nemam snimku gdje peglira 90.
Ovo su neriješeni 3Povi, jer neke nisam uopce slikao, a neki su nestali.
- Prvi 3P ikada je bio s Aeroxom 70 na Grobnik, imam par slika i pokusati cu nesto sloziti.
- Mislim da je nakon toga bio jos jedan ljeto kasnije kada sam se nateravao s Novim Runnerom 200 po Rijeckoj obilaznici, to cu uskoro potvrditi. Jer prije je bio cilj 3Onuti jednom godisnje i to je bilo ludilo za docekati.
- Nakon toga je uslijedila tripcina do Vodica. Naivno izvrsio kontrolu ispravnog injektora prije puta, i nisam stavio niti znao da treba novi teflonski o-ring na plavu diznu kada se jednom skine, sto uzrokuje nedovoljno brtvljenje izmedju injektora i glave motora. Nedugo nakon Senja, cuo sam sistanje kompresije, da bih se dovukao do Vodica i nista nisam mogao uciniti osim gmizati do Zagreba na sve ili nista, brzina je pala na nekih 60kmh max. uz veliki nedostatak snage.
E sad nisam siguran da li sam na tom 3Pu isao na otok Rab, znam da smo se našli u Stinici i skupa smo otišli do Lopara i zatim sam otisao magistralom do Vodica. Pokusati cu to rasclaniti.
- Zatim je uslijedio jos jedan s Gilerom za zatvaranje sezone za Rijeku, 1.11.2014. godine ako se ne varam, slike ne postoje osim jedne anegdote kada je Joza pobrao šišmiša pred Stupnikom, a ja sam to vidio, i ono najjače, skužio sam da sismis nije odletio s vizira nego je ostao raskeljenih krila preko vidnog polja!!! Joza je poceo lamatati glavom, i s rukom je "obrisao", da bi les pao pored mene... Vratili se i fakat je bio sismis. Tada sam se smrzao u povratku jer nisam znao da su noci bas tako hladne...