Ma nisam znao sta bi vise, pa sam se okrenuo staroj dobroj mehanici, zasto bi cvaja tesko palila i ne radila na leru ako je sve ostalo u redu Uzeo sam od vitona semeringe, u pon kad dodju javim rezultate
A znas sta ti je najveci paradoks na Ditech Moriniju?
Mehanika!
Mehanika ga najvise jebe, samo sto ljudi zabriju da je to elektromotorna masina.
Lijepo korak po korak, i pazi sad ovu brutalnost gdje SVI, ali bas bas SVI SVI grijese. Sve mora biti 100% po originalu, ako je 99.99% zaboravi, nece ga upaliti bog isus dragi.
Ostavio sam na njima mjesece, mogao sam zaraditi 50x vise sto sam se bakećao s tim govnetom kojem ne mozes niti pristupiti, nego cim se pokvari vadi masinu van na stol i sve, ali sve sve i bas bas provjeris prvo 100%, i ostavis tako jeben broj efektivnih sati, a danas ti skuteri idu na smetliste i izvlace ih ovi sto misle da je to flakserica.
Formatirao bolna sjecanja, udario hdd od beton vise puta, i ne zelim se prisjecati niti imati posla s tim skupocijenim govnetom ZA KOJI VISE NEMA ORIGINALNOG DIJELA, A CAK I DA IMA BRUTALNO SU SKUPI, KOMPLET TERMO GRUPA PREKO 2000KN. Najjace mi je bilo kada sam imao svog top Ditecha kojem su nansrecu otisle samo karike, i djubretar iz Amitrade mi je trazio 350kn za jednu jebenu kariku!!!!!!
I onda se javljaju ovi inteligentni sto idu stavit zamjenski kineski cilindar ha ha.