Dakle danas ja doma, umoran nakon kaj sam 20 metara drva dopeljal, s curom surfam po netu kad cujes nekakve zvukove slicne onima kad nuklearka iz krška proradi...ah kaj sad, idem vidjet, kad vani 3 lika se meni motaju oko VXRa!!! Prvo nisam znal ke da delam...ak zovem muriju mozda me ukokaju, ak ih pustim ko zna kaj su u stanju napravit...
I nista...shvatim ja da je to skuteraška banda neka...jedan na NRG poweru, jedan na stalkeru i jedan na muzejskom primjerku aeroxa...dođem ja do njih kao oni su vidli oglas da prodajem VXRa, poceli se nest izmotavat...odma sam skuzio da su tezi muljatori...kao dosli dali mi ruku vo-no...al ne padam ja na taj trik...i da ih udaljim od VXRa nudim im poluhrđavi auspuh od NRG powera...pomno ga promatraju, diviju se stanju i sve sam da ag ne odnesu al ne! I dalje se motaju oko VXRa, gledaju vamo-tamo i onda su me poceli s napadima!
Nasrnuli su na mene poput nekih bijesnih psina! Nisi znao koji gore laje...svi u jedan glas neš pričali al vidno su bili pod utjecajem alkohola pa nisam ništ kužil kaj su rekli...Uši mi stradale što od ranije spomenutih "zvukova" što od njihovih adolescentskih glasova. Zatim su počeli s pravim stvarima počeli napadat. Nisam se mogo izvuc i stvarno sam izasao slomljen iz tog sukoba. Najvise su mi slomili srce kad su mi nudili oko 15000 kuan za najocuvaniji primjerak VXRa no kad sam spomenuo da je 2005.godina, bagra se opasno zapitala i priznala da vrijedi više! Da to riješim diplomatski, pozivam ih na berbu kestena i na sutrašnji meeting, s ciljem da im skrenem pozornost s VXRa, no nista! Na kraju večera koja mi je bila spremna nije bila potrebna jer sam se "najeo" njihovih pustolovina i priča o šepavaim bakama i stuntu na spiganom aeroxu sa jednom nogom.
na kraju krajeva ponudili mi đir na jednom od skutera...aeroxu...prvo sam mislio da je taj lik atentator na Pukanića (R.I.P.) i da me želi dignuti u zrak dok se vozim al ja ipak pristao, nisam ga mogao jednostavno odbit! I ajde preživio ja, i dečki su se zahvalili na điru i rekli da im je čast da je neko poput mene, tako slavan vozio jedan od njihovih skutera...vidio sam im u očima, to je bio praznik za njih!
I na kraju...kaj da vam kažem...zanima vas sigurno kaje dalje bilo jel???
2Tdottore, dhorvat i efz su otišli doma!!!
Hvala na posjetu dečki, šteta kaj niste duže ostali!