Sportski kutak > Sve vezano za stunt
danas sam malo probao na zadnji..
Emperor:
Meni nikako da uspije. Ja sjednem i noge su mi na podu i onda ga pepnem prema dolje i onda povucem prema sebi i on ude u vagu i opet se refleksno povucem naprijed i onda mi padne....a i noge su mi zajeb,ostanu mi na podu pa se snjima vucem i vjerovatno tako izgubim balans....
Yamaha_spy:
Dignes na vagu i odma ga spusits. To ti je strah. To sam i ja imo, kada ga dignem mislim da cu pasti. Svladaj strah, nemoj se bojat kada ti ode na vagu. Ja sam se isto prvih par puta usro da ne padnem. Ja sam otisao na livadu i tamo sam se dizo. Ako padne padne. Dole je trava, ne bude nista bilo. Samo makni retrovizore.
X-Thug:
imas kocnicu...nes past...
Emperor:
--- Citat: Yamaha_spy - 22 Rujan, 2007, 19:12:44 ---Dignes na vagu i odma ga spusits. To ti je strah. To sam i ja imo, kada ga dignem mislim da cu pasti. Svladaj strah, nemoj se bojat kada ti ode na vagu. Ja sam se isto prvih par puta usro da ne padnem. Ja sam otisao na livadu i tamo sam se dizo. Ako padne padne. Dole je trava, ne bude nista bilo. Samo makni retrovizore.
--- Kraj citata ---
Da ja ga dignem na vagu i lagano pocne padati nazad i jednostavno ne znam sta cu i refleksno se bacim naprijed a u strahu cak i zaboravim na kocnicu....znaci kad mi pocne lagano padati nazad sam malo po kocnici,pa kad bude padao dam gasa? a sta cu s nogama jer njih uvijek izbacim i stoje mi na tlu.
Yamaha_spy:
Da, kada osjetis da ides previse iza lagano kocnicu stisni. Ako te previse spušta dolje onda opet gas. Ja drzim noge isto dole, ali ne da ih vucem nego jednostavno mi ga je lako dici tako. Ako previse gasa nabijes da te hoce bacit stici ces stat na noge, ako prije ne stisnes kocnicu. Netko je vec bio reko. Moras biti koncentriran na to što radiš, a ne kako ces ispast faca. :skuter:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju