Sportski kutak > Sve vezano za stunt

danas sam malo probao na zadnji..

<< < (14/23) > >>

Emperor:

--- Citat: Yamaha_spy - 23 Rujan, 2007, 12:53:15 ---Da, kada osjetis da ides previse iza lagano kocnicu stisni. Ako te previse spušta dolje onda opet gas. Ja drzim noge isto dole, ali ne da ih vucem nego jednostavno mi ga je lako dici tako. Ako previse gasa nabijes da te hoce bacit stici ces stat na noge, ako prije ne stisnes kocnicu. Netko je vec bio reko. Moras biti koncentriran na to što radiš, a ne kako ces ispast faca.  :skuter:

--- Kraj citata ---
Pa da uvijek se pokusavam koncentrirati pa i to radim sam jer mi nije u vidu kako cu ispasti faca.....barem dok ne naucim :)
A vidis ja sam cijelo vrijeme vukao noge a sad kad ga dignem malo cu ih povuci gore....

Nikon:
necete nikad naucit ako vucete noge nije isti polozaj tjela i opet cete se prisrat kad uleti u vagu naglo kad pocnete sideci to radit s nogama na skutu

Yamaha_spy:
Za vikend kada cu imat vremena, onda cu otici na pistu da vjezbam sa nogama gore. Imam pitanje, a vi dajte prijedloge. Sto bi se dalo stavit na rupu ispod amortizera da dok se vozim na zadnjem mogu stajat na tome s jedom nogom? To je kao cijev na kojoj stojis. Neznam dali sam  vam priblizio ono sto mislim.

Nikon:
mislis na 12 o clock bar .. za to triba malo zahebancije da bude dobar... mozes ga napravit od cega oces i tribas ga zavarit na ramu.

ovako na oko ti se cini da je lakse dizat skuter stojeci na njemu i sl. ali nije jer si nestabilniji  :icon_thumright:

Punisher:
Iako sam samo par puta dignuo skut na zadnji mislim da je ipak to najlakša i prva radnja koja se treba naučiti u stuntanju, pa sve ostalo...

Dizanje na zadnji sa nogom na 12 o' clock bar-u je definitivno teže za napraviti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju