Sportski kutak > Sve vezano za stunt

danas sam malo probao na zadnji..

<< < (12/23) > >>

..::IVKULJA::..:
na SP sa serijskom prirubnicom kad ides preko vage preljeva gorivo u filter zraka;) zbog polozaja karba..to se rijesi sa 45° prirubnicom

a ovo za vagu...oslobodi se straha,nemoj se forsirat,opustis se samo i to je to,ak ja nisam opizdio sa bubnjem neces ni ti sa diskom

MARINO:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 10 Rujan, 2007, 14:45:11 ---na SP sa serijskom prirubnicom kad ides preko vage preljeva gorivo u filter zraka;) zbog polozaja karba..to se rijesi sa 45° prirubnicom

a ovo za vagu...oslobodi se straha,nemoj se forsirat,opustis se samo i to je to,ak ja nisam opizdio sa bubnjem neces ni ti sa diskom

--- Kraj citata ---
da vidis nisam se toga sa benzinom sjetio,znaci da ce i meni na sr150 preljevat u filter a jos gljivu imam,jos ga nisam zavrsio jer radim generalku a ovaj bubanj me hebe...po meni mu je to jedina mana...i sta trosi..uh

..::IVKULJA::..:
za sr neznam,,,kolko mi je waynder pricao on je vozio na baru sa serijskim filterom i nije mu trokirao

Yamaha_spy:
Danas sam probao malo na zadnji kojih sat vremena, ali sa nogama dole jel me strah, a i ja moram sjedit iza da mu olaksam. Moram vjezbat refleksiju na zadnju kocnicu i skinut blatobran jel sa par puta kopao. Skuter mi je serijala, ali bih na proljece stavljao novi spuh, i promjenio ove sitnice koje se trose.

Punisher:

--- Citat: Yamaha_spy - 21 Rujan, 2007, 21:41:02 ---Danas sam probao malo na zadnji kojih sat vremena, ali sa nogama dole jel me strah, a i ja moram sjedit iza da mu olaksam. Moram vjezbat refleksiju na zadnju kocnicu i skinut blatobran jel sa par puta kopao. Skuter mi je serijala, ali bih na proljece stavljao novi spuh, i promjenio ove sitnice koje se trose.

--- Kraj citata ---
Ma može se serijala bez većih muka na zadnji dići, samo malo jači trzaj i to je to... samo lagano.

I obavezno šljem na vugla !!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju