Čestitke još jednom i respect na izboru skutera. Evo kopirati ću što sam napisao tamo u predstavljanju.
E svaka čast car si što si mene budalu barem malo poslušao jer ovo je zanimljiva igra, uzmeš nešto što nitko neće, a navozaš se kao nitko hehe
Nadam se da ćemo se upoznat, baš bih volio čuti što si sve radio, i da li si mu sve mušice opleo po plećima da ih više nikad nema. Rado ću ti uputiti savjet da te nikad ne iznevjeri, jer ovo duboko respektiram. Kad otvoris temu za komentiranje pitati ću te jel imaš FX ili FY mapu, šteta ga voziti sa FX poluzablokiranom hehe
I reći ću ti koje dijelove nikad ne treba mijenjati jer su vječni, to ti je 99.9% stvari kad upoznaš purejeta
Znači neovisni o ikome, nekima se neće svidjeti, ali ti bi nas ionako samo ženili do besvijesti, a opet ne bi bili 100% sigurni da možemo s garancijom otići do Grčke, Turske...
Koliko ti ide sada? Inače nisam nikad probao taj auspuh jer ne preferiram Giannelli pošto se raspada i dreči, ali čuo sam da purejet ide fino s njim.
Ovaj primjerak Nrga je bas EXTRA i to je jedan robustan i neunistiv skuter koji je bolji izbor danas nakon 17 godina nego onaj novi zablokirani kineski otpad koji apšisa nakon 1 sezone.
Iznimno mudar izbor!