Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 PureJet 2003g

<< < (4/15) > >>

Zigas:
Ta Mitas je sasvim OK. Na Aprilii Leonardo je imam straga a spreda MC29. Po smjesi su mi skoro identične ali ima MC16 bolji profil što se tiče trošenja od MC29, koja ima po sredini dijo designa jako glupo napravljen i tu se potriši skoro na 0 a drugdje ima još 2mm. Do 3-4 godine stare rade ko nove, onda ja polako gubim dobar osječaj i prednu sam bacijo skoro nepotrošenu u smeče. Guma je dosta zatvorena na bokovima i nemoguče ju je vozit do samog ruba i kad si u ekstemu voziš je 1cm od ruba ali se skuter super baca u zavoj.

Sad sam na Heidenau i to je sasvim drug svijet smjesa super i jako je odtvorena na bokovima, več na probnoj vožnji, gde se mi nije činilo nešto ekstremno sam je vozijo 0,5 mm od ruba. Guma djeluje optički i stvarno šira za tu dimenziji i malo se teže baca skuter u zavoj ali imaš osječaj sigurnosti. I ima još neka prednost za Mitas, na obojenom djelu ceste Heidenau prije sklizne nego Mitas što mi je čudno, jer na gladkom asfaltu situacija je obrnuta.

danijelP7b:
Hvala kolega na odgovoru za gume još če poslužit sezonu dvije pa ču razmislit za kasnije  ;D
Imam još jedno pitanje u vezi gumene pokrivke za podnicu gledao malo po internetu i pronašao stare zalihe novih gumenih podnica za  mc2 samo me buni ima više kataloških brojeva ali čini mi se da bi broj 494498 trebao odgovarati i na NRG mc3 znam da je i postojao katalog dodatne opreme ali nemogu nigdje pronači 🤔 da mogu potvrdit da je to to

danijelP7b:
Evo kako ide moj NRG mc3 PureJet sa mojih trenutno 98kg žive vage jedino što nije serijski su rolice 4,5g , opruge kvačila malossi crne i auspuh Giannelli Extra V2  ;D

Corector:
Dobro ga vrtis i bas dobro ide, s ovim si preko svakog ogranicenja u gradu :)

matija84m:
Fino potegne iz mjesta.
Steta kaj si ga popustil pa opet dal gas.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju