Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 PureJet 2003g

<< < (3/15) > >>

Corector:
I buraz ti ima Peugeota Jet Force 70?  Ideess :D Inace jedan me Jet iznenadio kako ide s Piaggio auspuhom, a ja imam s originalnim i pitomiji je, a takvi su bili i od drugih.
Svakako sve to lijepo preseli, takvo sto se ne moze ponoviti pogotovo na taj nacin.

danijelP7b:

--- Citat: Corector - 10 Travanj, 2020, 21:30:59 ---I buraz ti ima Peugeota Jet Force 70?  Ideess :D Inace jedan me Jet iznenadio kako ide s Piaggio auspuhom, a ja imam s originalnim i pitomiji je, a takvi su bili i od drugih.
Svakako sve to lijepo preseli, takvo sto se ne moze ponoviti pogotovo na taj nacin.

--- Kraj citata ---
Da i zaboravio napomenuti da ima također isti auspuh Giannelli Extra V2 ko na mojem sve drugo što se prijenosa tiče je serijala i ništa mu ne fali 😎

danijelP7b:
Evo da vam pokažem kaj je majstor napravio prije mene sanacija boli glava  ;D

I jedna zdrava strana

Corector:
Ta velika NRG naljepnica dobije prilikom pada, i malkice prednja plastika u razini svjetla. Danas se to da nabaviti, a u krajnjem slucaju izraditi i biti ce to super.

Nrg je tenkić! Jos samo da su mu hidro vilice naprijed, ali tko se ne vozi puno i kome ne smeta nema potrebe.
Jesi vidio za onu caku s busenjem stapova od ovih USD vilica, i onda kroz rupicu krkamo mast unutra?  Osjetno su mekse onda.

danijelP7b:
Da to sa mazalicom nije loša ideja 🖒ipak te prednje vilice s vremena na vrijeme gube mast a i stara mast bi se trebala zamjenit dok ne zapekne i počne cvikat prednja vilica😆.
Nego htio sam pitat za gume ja kad sam ga poservisirao kad je kupljen kupio nove gume u originalnoj dimenziji Mitas MC16 ja koliko se vozim amaterski za mene su ok po suhom i po kiši 😆 kakva su vaša iskustva?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju