Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 PureJet 2003g
danijelP7b:
Tu na semaforu sam startao pa odma oštri zavoj a sa jednom rukom sam vozio ipak sigurno je sigurno pa sam popustio i onda opet po gasu😂
Corector:
Stisni ga jednom prilikom na sigurnoj ravnici. Bas mi je taj dan dosao video jednog full serijskog mc3 purejet kojem sam prerezao vrpcu da moze slobodno dalje od matere, i ide jako fino, odradjen je i kompletan prijenos sto se tice potrosnog i vjecnog materijala (mikroremen, zupcanik uljne i vodene, klizaci, remen, i zupcanik mikroremena na radilic je provjeren da krak radilice nije "savijen" tj. da ne baca zbog koso utisnutog zupcanika na radilici). Budem usporedio snimke.
danijelP7b:
Evo danas se vračam s Jankomira ls posla i u vožnji počinje gubit gas i ne razvrtava se krepo par puta jedva se dovukao doma ;D izgleda po zvuku pumpa umire lagano
Zigas:
;D zrela za reparaciju. Ima još nade za nju. Možeš se sam malo pozabavit. Nije je težko odtvorit, napisao Corector recept i objavujo na YT. Največi problem je sam elektromotor odtvorit, ili samo ja još neznam recepta kako odpigat ona dva dijela kučišta koja držita plastiku u samom motoru, da se izvadi rotor. :sad1: Ako ne, Doktora valda znaš. ;D
dario007:
To sto je objavljeno je samo dio posla,ali taj važan dio opisuje profesionalnost Corectora.Inace idioti iznabijaju pumpu da je otvore i uniste sve u njoj.
Skines ju sa skutera,odneses majstoru Corectoru i covjek ju slozi i da garanciju za svoj posao.
Nedavno sam poslao prijatelja sa Purejetom koji nije pipnut 17.g.Izmjenjao je sva crijeva,reparirao pumpu i zamijenio dotrajale dijelove ubrizgavanja.Cijena je bila fer,a posao odrađen pedantno i sa odlicnim provjerenim dijelovima.
Ja sam jos odradio prijenos,ulja i ostale stvari koje su u mojoj domeni...
Tako da moje preporuke za Corectora.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju