Tehnički kutak > Garaža
NRG Power 70 ->150cc by dario007
Corector:
Namazi blago rolice, ne moze da skodi. Moze samo poboljsati start i odaziv na gas. Ja mazem i Malossi.
Otkako mazem, nemam vise problema s cuvenim rupama u ubrzanju. Jedne godine me Tomi opako namazo uz Kapelu, meni je masina umirala. Neki dan na Kapeli, samo momentalno odazivanje na gas u sredistu powerbanda, uf sto je veselo vukao iako je 50ccm. A kad se sjetim 250 i.e. Nexusa, taj kad upadne u rupu, bolja je ustelana 50tka!! Cim nema te rupe, nema ni sekirancije :D
dario007:
Rolice su olaksane sa 14gr(iako su bile u rasponu 13.87-13.96) na 13.5gr.
Sad je za probu ubacena i sajbica 0.5mm pa cu na voznjama vidjeti kako se ponasa.
Rolice su onda i sada blago namazane sa grafitnom masti.
Zatvoren je i prednji grill da ne napuhava zrak u prednju masku
dario007:
Update
Kupio ubijenog SM06 kojih vise ni za lijek nema zdravih,pa se bacio u krpanje i slaganje.Nosac je puknut i falio je komad,pa sam sa donora koji je za u smece odrezao komad nosaca i pripasao na ovaj auspuh.Nakon toga osmirglan i pofarban,napravljena limatija na limu,te montiran.
PchelaUbica:
Uredio ga svjetski :headbang:
Corector:
Dobar je Nrg, omjer ulozenog i dobivenog je veoma impresivan. Mitas obavlja posao, trebalo bi neki Dunlop staviti gore da bokari malo malo, al bi moglo bit i krsoloma onda. Malo mu zamjerimo sto ne krece uvijek iskljucivo sa zadnjim kotacem prvih 10m, ali to je 150tka, i dobro je izbalansiran Power, nije tuta.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju