Tehnički kutak > Garaža

NRG Power 70 ->150cc by dario007

<< < (63/83) > >>

ljubo46:
Kako dobro izgleda nevjerovatno :headbang:

Bravoo frende
Topcinaaaaa :toothy9: :notworthy:

dario007:

--- Citat: Mali_598 - 18 Veljača, 2021, 17:44:52 ---Ahaa a si uspio kaj sa cukom rijesit neznam jel bi mozda od runnera 125 se dala obrtaljka slozit da radi

--- Kraj citata ---

Nisam nis rijesio,kak je,tak je.Ako naleti sat probat cu...

--- Citat: igor.sb - 18 Veljača, 2021, 18:40:27 ---Jel ima razlike sito i skipper spuh?
Isto vrti, kolje i ubija?  :happy6: :happy6:

--- Kraj citata ---

Po performansama isti,po zvuku je Sito glasniji i ima limeni zvuk.

--- Citat: ljubo46 - 18 Veljača, 2021, 18:45:07 ---Kako dobro izgleda nevjerovatno :headbang:

Bravoo frende
Topcinaaaaa :toothy9: :notworthy:

--- Kraj citata ---

Hvala Ljubo

dario007:
Danas je kupljen novi serijski centralni,rolice malossi 14gr i dizna 88 jer mi ta fali.
Bio i kod majstora Zvonkeca pa mi je napravio tanje distance multivara od serijske.Jednu od 6mm i jednu od 6.5mm.Serijska je 7mm i ako ubacim sajbicu 0.5mm za bolje pozicioniranje remena struze ventilvar po deklu,pa sam doskocio tom problemu.

jurkec:
Sve pohvale za projekt  :icon_thumright: ,i dobro je sjela ta masina na powera. Jesi zadovoljan s Mitasicama??

dario007:
Hvala,nisam probavao neke ekstreme sa gumama,ali za sad zadovoljavaju.

Danas zamijenio dotrajali centralni,skuter je odma zivnuo i start je bolji.Ubacio i nove Malossi rolice 14gr.

Igrao sam se i sajbicama u prijenosu,ali na stari centralni di mi se to pokazalo isto ili jako slicno kao i bez sajbice.Moram se jos malo poigrati sa time.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju