Tehnički kutak > Garaža
NRG Power 70 ->150cc by dario007
mic:
S obzirom od čega si počeo sa ovim auspuhom ispao je super :icon_thumright:
ljubo46:
Super je to..jedva cekam neki dir kad zatopli s tim nasim vazdusarima te probijanje kozmonskih brzina i rekorda :headbang:
Corector:
Moglo bi biti zanimljivo s Runnerom kad se vas 2 poravnate. Tko ce vas i s cim ispratiti to je pitanje, sve neke strokave letjelice.
dario007:
Cekamo tvoj projekt Corectore,nabrijao si se opako,samo da krenes.
Power vara,a vara i osjecaj na vazduhom hlađenim BB-ima,brzinomjer opako putuje,a osjecaj momenta je slab.Kad ga usporedis dragom sa 180 koji je na osjecaj mnogo jaci vidis tko zapravo ima moć.
10s do 100gps-a je odlican rezultat iz 150cc vazdušara.Treba 300+cc iz 4t za to nadmašiti.
Corector:
Edukovo se na YT posto je ponuda uzivo raritetna, nema nista smisla, jednostavno ne osjetim onaj Gain koji ce te pogurati da to ostvaris, jer odraditi visestruko skuplji projekt, a da ti BB vazduzar vazda puse za vratom nema smisla.
Ovi projekti su dobri i zdravorazumski. Nemam inspiraciju, izgubljen sam po tom pitanju.
BB nebi, al Nmax 183 bi, taj kompletan dojam gdje su detalji dovedeni na mnogo visu razinu me odusevljava, jer ne vozim se povremeno pa da me to ne dira, jako cijenim dobro teziste, ovjes, kocnice te naposlijetku gustam i u tome.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju