Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Npr.mehanizam ispod sica da nije zahrđao Mozes probati "oboriti kljun" da se zakljuca i bez spustanja sica pa vidis sta se desava. Mozda je opruga prejaka pa ne dopusta otkljucavanje. Mozda zaglavljuje mehanizam, mozda hrđava sajla.. ima vise stvari
Ili je do federa. Pukal/smaknul se....Bez raskapanja neces nista znat ni postic. Mozemo mi pisat kolko hocemo
Citat: matija84m - 30 Ožujak, 2020, 20:09:02Ili je do federa. Pukal/smaknul se....Bez raskapanja neces nista znat ni postic. Mozemo mi pisat kolko hocemo FEder je citav i nezanizam lijepo radi dok ga otvaram/zatvaram rukom i sajla nije hrdava.Lijeva strana se malo klima tako da moguce da ce mozda podigao malo.Cini mi se da treba cijelu kadu odsarafit za zategnit ga
Citat: Runner2002 - 31 Ožujak, 2020, 17:04:07Citat: matija84m - 30 Ožujak, 2020, 20:09:02Ili je do federa. Pukal/smaknul se....Bez raskapanja neces nista znat ni postic. Mozemo mi pisat kolko hocemo FEder je citav i nezanizam lijepo radi dok ga otvaram/zatvaram rukom i sajla nije hrdava.Lijeva strana se malo klima tako da moguce da ce mozda podigao malo.Cini mi se da treba cijelu kadu odsarafit za zategnit gaNapisao sam ti šta trebaš. Pogledaj šta trebaš skinut, gurni prema dole i stegni. Pokušaj ako se zatvara, ako ne odtegni i malo digni i opet pokušaj. Tek onda, kada radi kak treba, vrati ono što si tebao skinut. Nemaš 20 minuta posla za to. I na kraju si stavi 50 kuna u džep, jer si jih zaradijo
Pregledaj kontakte di se ukljucuje u plovak.Ako ne pali mjenjaj plovak
a lampica mjeri razinu po duhu svetom?
Citat: robyakarider - 06 Travanj, 2020, 06:40:35a lampica mjeri razinu po duhu svetom?Hahhaha provala dana 😂😂RunnerPa ak sumnjas da je nest iskopcano sta cekas da netko dode skine ti plastike i provjeri jesu dzekovi spojeni na plovak Rastavi sve , nadi plovak na rezervaru i provjeri jel ustekan.