I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
koji mu je kaj da radim...
Nisi dobro složio multivar
Citat: rakitje00 - 31 Listopad, 2008, 14:10:21koji mu je kaj da radim...GLE, TO TI JE AKU 100%, znam jer je i meni tako bilo, nakon duže vožnje ti se malo napuni pa ga moš kresnut na anlaser, dok ako pališ 2x uzastopno istroši se, jednstavno kupi novi, a za kurblu, probaj je fino sa wd40 namazat, i špica
Citat: Iwo SR Tuono - 31 Listopad, 2008, 14:14:28Nisi dobro složio multivara kaj sam mogo s***at...jedino kaj je...onokak je multivar i onda rolice i onaj crni poklopac tesko ide unutra i van ...ono malo moras bolcnu lupit da izade...
sad sam bio kod (rakitje00) i spigala mu se radilica EDIT: 500-ti post weeeee
Citat: ryder on the storm - 31 Listopad, 2008, 14:16:30Citat: rakitje00 - 31 Listopad, 2008, 14:10:21koji mu je kaj da radim...GLE, TO TI JE AKU 100%, znam jer je i meni tako bilo, nakon duže vožnje ti se malo napuni pa ga moš kresnut na anlaser, dok ako pališ 2x uzastopno istroši se, jednstavno kupi novi, a za kurblu, probaj je fino sa wd40 namazat, i špicakakav sada aku...
jel pase radilica od roxa na moj...znam da je razlika u bolcni...ali jel pase ovo tjelo...jel isto mozda...