I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Nista, prodat MTa i uzet 200-tku, svidja mi se, napredan skuter pa opravdava cijenu.Svidja mi se i naslov: "Kultni talijanski skuter vraca se na trziste," francić se vratio sa SF4 pa ga nitko nece.
Nostalgija. Kupit će ga onaj koji ga je želio sa 16. Sad ima 45 i glancat će ga u garaži. Da je bar neki konkretan motor npr. Pjađo 350ie.Za 41600kn kupi se novi Downtown 350 koji je uberskuter naspram Dragstera
Citat: Corector - 25 Veljača, 2020, 13:13:19Nista, prodat MTa i uzet 200-tku, svidja mi se, napredan skuter pa opravdava cijenu.Svidja mi se i naslov: "Kultni talijanski skuter vraca se na trziste," francić se vratio sa SF4 pa ga nitko nece.Dzaba se vraca kad ga nema ko kupiti. Omladina to vise ne fura. Iphone je glavna furka pa teretana slijedeca pa neka skupa torbica poslije toga. I neka blesava frizura koja ne ide pod kacigu i tu se priča o skuteru završava. A opet mi malo stariji furači kojima je skuter ostao u krvi u ovim godinama ne pucamo bas na sportski look nego nas više zanima praktičnost i udobnost. Tako da zaista ne znam kome će to prodavati. Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
koje bi ludilo bilo da su ovo izbacili sa cvaja mašinon.