Da nastavim daljee..
Hrapave plastike sam ostavio za mene da uzivam ja u bojanju i ispale su fantasticno, i mnogo bolje nego sto sam ocekivao.
Ma da sam si dao i malo vise truda u pripremu, tu je i najbitno, ostalo boja ko boja, samo treba da imas i malo ruku za ove stvari.
Uzeo sam i drugi sportski far, star je zatamnjen, ako ne drugo ovaj mi bar 5x lepsi.
Ide i on na sredjivanje ima sitne ogrebotine koje mi bodu u oko, sledi struganje pa nova farba.
Megjuvreme su stigle i nalepnice, izrada izgleda kvalitetno i precizno, boje su pogode sve tip top.
Volim da se zanimavam sa lepenje folije pa to ostaje na mene da ih zalepim na plastike kad stignu.
Nabavio sam i Led zadnji stop za ugradjeni zmigavci, kao i str8 zatamnjeni stakla za prednji zmigavci.
To je to za sad sto se tice stylinga, sigurno ce biti jos neka sitnica plus, ali jedva cekam da vidim finalni izgled.
E sad malo zanimljiviji deo za sve nas bolesnike u scooter tuning..
Setup je otprilike ovako:
Fabricki cilinder kit Yamaha 49ccm
Auspuh, Giannelli Extra V2 - planiram da ga prodam i uzmem nesto bolje znam da nije bas neka sreca sa njega.
Ciljam na Yasuni R, al je retko blago kod nas.
Karburator 17.5 Dellorto od novu sr-ku sa el.sauh, Fabricki airbox i sunger.
TP kajla montirana, interesuje me efekat na 50ccm, ako ne ide bolje ili nema smisao vadim je i to je to. Na 70cc je bio WOW, hvala Dariu jos jednom.
Malossi karbon leptiri, srednja debelina.
Stage6 Remen.
Malossi multivar variator + stock perka.
Rolnice mislim da su okolo 4.2 gr.
Fabricko Piaggio kvacilo + malossi zeleni federi .
Zvono Motoforce Wingell.
Malossi zut centralni feder.
Stock remenica.
Svi predlozi, ideje i mislenja su dobrodosli.