Općenito > Generalno o skuterima
Piaggio 200 ie agregat
gumy:
Ja sam ju vidio samo na scarabeo 200.
Mašina solidna, dijelova ni za lijek (ne mislim na valjčiće remen i te potrošne stvari)
2 bregaste i štelanja ventila s pločicama.
Na jednoj se ispušna bregasta pojela na 15000 km i čekali smo ju 3 mjeseca.
JogFromYamaha:
ista masina ti je na beverliju, derbi rambla, aprilija sportcity i sl.
ali da, nema bas rabljenih djelova jer motor sam po sebi u nasim krajevima nije toliko prodavan.
SEMPEX:
Sredilo bi se to sve s vremenom da je ušla u masovnu proizvodnju. Kao da su odustali od nje odmah nakon ugradnje u scarabeo.
JogFromYamaha:
Gle usla je ona u masovnu proizvodnju samo ti to trebas gledati na drugi nacin, znaci mozes to gledati kao zadnju evolucijsku stepenicu leader agregata odnosno hibrid quasara i leadera.
Sama masina nije nastavljena, ne zato jer je losa nego zato jer je neisplativo kad postoji nivi moderniji agregat IGET koji ces terati sljedecih 10 godina u sve modele nizih kubikaza. Sami time nije im cilj nadogradivati agregat da zadovolji Euro 4 i novije norme.
Ipak IGET ima puno prednosti nad leaderom i quasar agregatima i povoljniji im je.
giannelli:
--- Citat: JogFromYamaha - 06 Veljača, 2020, 12:14:43 ---ista masina ti je na beverliju, derbi rambla, aprilija sportcity i sl.
ali da, nema bas rabljenih djelova jer motor sam po sebi u nasim krajevima nije toliko prodavan.
--- Kraj citata ---
znaci od kad do kad se to proizvodilo?
moj skuter je 2015a godina i radi savrseno.
servis ulja filtera na svakih 3000km, s obzirom sto je gumy napisao, mogao bi podic level ulja na neki motul ili sto biste preporucili?
skuter ide odlicno, iskreno nisam ovako ushicen bio kada sam prvi put kupio VXRa. ovo leti bolje nego Nexus 300ie :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju