Općenito > Generalno o skuterima
Piaggio 200 ie agregat
giannelli:
Zanima me tko ima i kakva iskustva ima sa novijim Piaggio 200ccm IE agregatom.
:icon_thumright:
giannelli:
https://www.svijetskutera.com/test-aprilia-scarabeo-200-i-e-2/2012/08/09/
Radi se o ovom modelu masine. DOHC, injektion. 19,5ks u Sport modu. Nevjerovatno agilan skuter. Nemogu pronaci nigdje koja je oznaka agregata.
Je li netko probao doticni skuter?
evo nekoliko izjava from da CLANAK iz SS portala.
--- Citat: ---Aprilia Scarabeo oduvijek je bio poseban skuter, koji vam se dopadao ili ste ga mrzili. To više ne vrijedi za obnovljenu dvjestoticu, jer zapravo se svima dopada a uz to cilja na best buy titulu u klasi…
--- Kraj citata ---
--- Citat: --- Biser skutera je svakako pogonski agregat. Samo 181 kubik radne zapremine, ali i zdravih 19.3 KS čine ga jednim od litarski najsnažnijih agregata na tržištu. Kao i do sada, dolazi s dvije elektronske mape od kojih bi Eco trebao donositi uštedu u gorivu. U praksi to nije istina, ali nema veze: s 3.3 l/100 km ovo je najštedljiviji skuter na tržištu sposoban voziti brže od 120 km/h!
--- Kraj citata ---
:headbang:
Iskreno nisam volio nikada SCARABEO, no sad mi se cini kao da ce postati opsesija, vec vidim hrpu pedesetki svih godista, a 500 model mi je uvijek bio MASTER :laughing7:
Salu nastranu, tko je dizajnirao ovaj skuter, trebalo bi mu pruziti ruku !
od ovog izgleda...
do ovog izgleda...
sto je najgore izgled nije toliko drugaciji. :toothy3:
JogFromYamaha:
Ja sam imao sportcity 200 na servisu i testiro ga tjedan dana po gradu i okolici.
Po meni iako (vele da je kineski agregat) je dobar i startan, a i nema zamjerki na ikakvo ponasanje.
Nisam uocio ama bas nikakve potrosne ili servisne potrebe koje bi bile u usporedbi s drugim IE agregatima.
Znaci filteri, tekucine prenos i deri.
Pravi gradski skuter koji je i na rupama na cesti odlican.
S obzirom da su slicni motori i po kotacima i masini ne vjerujem da je Scarabeo ista losiji.
dino73n:
--- Citat: JogFromYamaha - 04 Veljača, 2020, 18:39:25 ---Ja sam imao sportcity 200 na servisu i testiro ga tjedan dana po gradu i okolici.
Po meni iako (vele da je kineski agregat) je dobar i startan, a i nema zamjerki na ikakvo ponasanje.
Nisam uocio ama bas nikakve potrosne ili servisne potrebe koje bi bile u usporedbi s drugim IE agregatima.
Znaci filteri, tekucine prenos i deri.
Pravi gradski skuter koji je i na rupama na cesti odlican.
S obzirom da su slicni motori i po kotacima i masini ne vjerujem da je Scarabeo ista losiji.
--- Kraj citata ---
Sjecas li se jel imao anlaser i filter ulja? Dal je neka izvedba leadera ili ovog novog iGet kao na medley-u ili je neka skroz treca vrsta neki rodjak od gy6.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
JogFromYamaha:
To je cista piaggio masina, nema veze sa gy6 masinama, vele da se proizvode u kini jer piaggio ima pogone u indiji poljskoj i kini sto ne znaci da su masine lose nego da se tamo rade jer je jeftinije ili pogodnije njima.
Masina ima normalni filter ulja koji se mjenja ko i svi drugi piaggio agregati 125 do 300cc (leader i quasar)
Madly ti ima IGET agregat koji je noviji i nema veze sa leaderom i quasarom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju