Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Cro Dragster projekt

<< < (17/63) > >>

luna500rr:
I meni se na moriniju pa kasnije na piaggiu 50 odsarafio ventilvar pa sam konačno kupio kilo ključ. Na moriniju mi je osim ventilvara nastradao i nov malossi remen, pa se kilo ključ definitivno isplati kupit da samo to šarafiš s njim :icon_thumright:

Dragster 50:
@zvonkec
Glavčina je željezna, i onu iskemijanu sam zamijenio sa "normalnom", a sa tom iskemijanom ću se pozabaviti ovu zimu. Lako moguće da nisam dobro stegao, jer sam do sad stezao ključem i onim hepekom za blokiranje, a zadnji put sa pištoljem, pa vjerojatno nemam osjećaj koliko je stegnuto. Što se tiče cviljenja, nadam se da nije opet glavčina stradala, jer ako je, onda je negdje iza problem, a ne u samoj glavčini, i to sve treba raskopati, i vidjeti gdje je problem, zadnja osovina, kliješta....
@balki @luna Hvala :icon_thumright: Već dugo je u planu kilo ključ, ali uvijek iskoči nešto preče.
Definitivno ide narudžba i zamjena svih potrošnih dijelova u prijenosu. Bez obzira na neke probleme ove, a i prošle sezone, ja sam prezadovoljan sa njim, još ako uzmem u obzir da mi je ovo prvi komplet složeni Dragster, a tako i mašina, to je više nego dobro. :headbang:

zvonkec92:
Ak je zeljezna onda bi taj umetak bilo najpametnije povarit tigom i sigurno nece nikuda, ako nemas nikoga da ti to odradi posalji meni rijesit cemo to na najbolji moguci nacin da ju spasimo

Dragster 50:

--- Citat: zvonkec92 - 20 Listopad, 2021, 11:40:51 ---Ak je zeljezna onda bi taj umetak bilo najpametnije povarit tigom i sigurno nece nikuda, ako nemas nikoga da ti to odradi posalji meni rijesit cemo to na najbolji moguci nacin da ju spasimo

--- Kraj citata ---

Hvala Zvonkec👍🏻 nije to daleko od mogućeg, jer ovdje što god da pitam nekog cifre ubiše.

zvonkec92:
Gdje nabavljas te rijetke dijelove, kod nas ili ebay?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju