Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Cro Dragster projekt

<< < (16/63) > >>

Dragster 50:

--- Citat: Corector - 05 Listopad, 2021, 17:59:43 ---Napresat piksu, pa sve lijepo dotjerati na minimalnu toleranciju za presanje, s tim da mozes lijepo i ugrijati alu dio, i na kraju zaserafiti.

--- Kraj citata ---

Ma vraga, stavio orginal i to je to. Štek majka,😁

zvonkec92:
Glavcina je zeljezna ili alu? ak je oboje zeljezno zavarit taj umetak za glavcinu i nema problema vise ili zbusit ove puknute sarafe narezat M6 i stavit 10.9 sarafe. Dala bi se spasit ta glavcina ako imas volje i ako je bas dosta rijetka

Dragster 50:
Ipak je sezona za ovu godinu završena. Zadnjih par dana osjetim da mi zadnja kočnica dublje hvata nego prije, i pri kretanju lagano "trzanje" u prijenosu. Jutros odem provjeriti ulje, i skužim da se opet pojavio zvuk (cviljenje) kod zadnjeg kotača, sličan onom kod problema sa glavčinom. Skinem deklo, i veselje🤦🏻‍♂️

how to become strong willed

Ovaj put se neću patiti, nego ga spremiti i početi remont, jer ako je opet do glavčine, onda tu nešto drugo ne štima, i treba skužiti šta.
Žao mi je, jer sam mislio za kraj sezone odraditi neku dužu vožnju, hvala Bogu da nisam.

zvonkec92:
Kaj se odserafio variomat? Na mini se to ne desava bas cesto osim ak se  jako slabo stegne. Ista stvar se i meni desila prije par godina pa sam se kasnije sjetio da sam prstima stegnuo variomat a ne gedorom.

balki:
Ako ces sređivati glavcinu stavi kako je iznad napisano, upresati na nultu toleranciju, broj deblje sarafe jace kaljene. Nesmiju bit sa upustenim glavama jer se javljaju jace sile posto glava djeluje kao konus na silu "na smik".
Sto se tice stezanja ventilvara i sl te "vaznije stvari" stezi kilokljucem ukoliko nemas dosta iskustva to raditi odoka.
Svaka cast na trudu i odrađenome :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju