Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Cro Dragster projekt
Poggiali:
Ako je polini remen, nije cudo, meni se u 10km probne voznje poceo raspadati...
Dragster 50:
Da, Polini, već mi je pucao na prošloj mašini kad je i radilica stradala.
Dragster 50:
I dalje j#bada, ne štima to nikako, vidio sam malo goriva u vakum crijevu. Sutra rastavljam i mijenjam, možda je do toga....
Dragster 50:
Nažalost i dalje ništa, par mjeseci i cca 700km uzalud potrošeno. Sljedeći slobodan dan opet skidam cilindar, ali da mogu staviti serijski airbox i Dellorto 17,5. Nisu ovaj karburator i gljiva ni za mene, ni za Dragster, ak' ja moram svaki put izgubiti minimalno pola sata da bi promjenio diznu ili pomaknuo iglu, to nije to.
Ovo je svjećica na punom gasu, do pola jedna boja, od pola druga, ler ili je previsoko ili se gasi, nema sredine, i dalje trokiranje na prvoj 1/3 nekad čak i do pola gasa, j#beš to. Ako sa serijskim airbox-om i 17,5 bude isto, mijenjam mašinu, jer sam ovoj dao i previše prilika.
Dragster 50:
Nekad treba malo glavu odmoriti, tako da ostavljam sve sa strane, i štelanje ovog i projekt sa 180cc. Sivi me izmorio, a iskreno i dop#zdilo mi, a i nemam više volje. Kad je tako, bolje ništa ne dirati, jer ništa ne ide kako bi trebalo.
Čak mi se vrtilo po glavi stavit na onu prošlu mašinu novi DR EVO iz šteka, pa komplet mašine zamjeniti, ali ni to mi se neda. Ide mala pauza.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju