Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Cro Dragster projekt

<< < (58/63) > >>

Poggiali:
ako na mini imas linearnu polutku, onda ti je najbolji malossi crveni centrlani, zuti je ok za stock polutku...

Dragster 50:
@pogi
Nisam nikad o crvenom razmišljao, uglavnom sam na Malossi žutom i Polini plavi 22 i 28kg.
Danas napokon nema sunca, pa sam sredio par sitnica. Ulje mi je malo curilo na spoju filtera i rezervoara, ništa strašno, par kapi dnevno, pa sam sredio to i napokon ubacio dodatnu šajbicu na bolcnu. Bio mi je malo trom u startu, pa sam uz onu serijsku 1,3mm stavio još 1mm ali mi je negdje zapinjalo kad se stavi deklo, pa sam išao na 0,5mm, puno bolje je sad, neusporedivo življi.
Ostalo sve šljaka, pali, vozi, toči i na satu već 1400km od slaganja mašine.

Poggiali:
nisam vise siguran, al mislim da je max 2mm sajbica moguce, onda krene da spana kurbla sa onim zupcanikom..

nemam pojma za polini centralni, nisam imao prilike probati, probao sam top i malossi, i taj crveni je idealan na linearnoj, zuti je postao pre mekan i ne drzi okretaje od starta...

jbg budes se igrao, to su cari 2t  ;D

dario007:
Jel ti udara ta polutka u zvono prije nego se max otvori?

Dragster 50:
@pogi
2mm sa onom od 1,3 u ventilvaru ili bez nje, pretpostavljam sve skupa 2mm?
@dario
Nisam osjetio u vožnji da zapinje, a i pregledam zvono svaki put kad skidam , nisam vidio nikakve tragove.Bando remen za 100cc Minarelli je 17,5, a onaj Polinijev je 16,5 širine.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju