Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Cro Dragster projekt

<< < (53/63) > >>

Poggiali:
Hej drug, ovo gore si pisao da ti treba za zvono sajbica, jel to sad kad si MF zvono stavio? 

Dragster 50:

--- Citat: Poggiali - 19 Ožujak, 2023, 00:47:55 ---Hej drug, ovo gore si pisao da ti treba za zvono sajbica, jel to sad kad si MF zvono stavio?

--- Kraj citata ---

Bok Pogi. Kolega Mic mi je rekao da provjerim do kud polutka ide kad se otvori do kraja, i ispalo je da stvarno dira zvono. Nisam taj dio još ništa čačkao, mislio sam se baciti na štelanje prve 1/3 gasa koja nije kako treba, previše trokiranja i malo snage.

Poggiali:
aha, aj bas me zanima, jer meni je jos minarelli kvacilo i zvono, sve ubijeno i ne znam dal da radim konverziju na piaggio...

mic:
Mislim da nema potrebe da radiš konverziju na Piaggio.
Kvačila i zvona napravljena za Minarelli rade jako dobro, pa čak i serijska kvačila dobro rade na tuning setupima.
Malossi wingbell i fly kvačilo na S6 MK2 sa C16 čupa nemilo, hvata kvačilo ko žvaka uvijek bez obzira na stupanj zagrijanosti.
Ista stvar sa dobro uštelanim serijskim kvačilom, dobro hvata uvijek ako je sve fino poštelano čak i na jačim base setupima.

Dragster 50:

--- Citat: Poggiali - 19 Ožujak, 2023, 10:47:45 ---aha, aj bas me zanima, jer meni je jos minarelli kvacilo i zvono, sve ubijeno i ne znam dal da radim konverziju na piaggio...

--- Kraj citata ---

Mogao bi se načekati ili čak potrošiti još jednu garnituru dok ja ovo sredim. Do prijenosa nije, jer sam sve izmjenjao, ostaje karburator, a to će potrajati😂🤦🏻‍♂️
Ja i štelanje karburatora....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju