Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Cro Dragster projekt

<< < (54/63) > >>

Poggiali:
Ma Mic, ja sam to vise planirao zato jer piaggio pakne imaju dost vise mesa od seriskog mininog, fly za minu bi trebao biti nesto bolji, ali opet ne znam kakav je sa usporedbom na piaggio... i nakraju ako su slicne cijene, a piaggio duze traje, mozda nije lose preci... Meni ti je cesto voznja tu po brdima, sumama, stani kreni, izbjegavaj prepreke i solidno brzo sam potrosio kvacilo, nekih 6000km je napravilo i do aluminija je pakna...

Dragsteru, samo polako sa karbovima, bolje da se davi u bengi nego da je suvo xD Al definitivno su vec trebali napravit neki kalibrator za karbove...

Dragster 50:
Ja se i dalje ne mičem sa mjesta.
Svaki dan odvojim sat, dva, za štelanje ali ne ide nikako. Prva 1/3, ma čak i prvih 1/2 gasa nula bodova, trokira, i jedva krene. Nakon odvrtanja gasa iznad 1/2 ispali ko mutav, i čupa. Probavao drugi remen, kvačilo, zvono, glavne dizne, položaj igle, a o šarafima na karbu da ne pričam. Uskoro idem na godišnjj i mislim da malo moram odmoriti glavu od njega, tako da ga 10-15 dana ne mislim ni pogledati.
Eto, od kad sam ga prvi put upalio, i dalje sve isto.

Dragster 50:
Nakon skoro mjesec dana uhvatim se sivonje, pregledam usis, sve ok, izbacim distancer, vratim sve i opet isto. Na slikama se vidi da tu nema ni starta, ni krajnje. Drugi remen sam već probao, a i naručujem uvijek isti, al mi ovi brojevi nisu jasni. 248.003 je kat. broj, ali ovo ostalo ne žimku, samo se nadam da nije za dužinu.
Sad ostavljam karburator na miru i prebacujem se opet na prijenos😁

Poggiali:
a bokte, vario dize ko kompletni stok da je xD  Taj remen je premali

Zasto ne stavis bando?

Dragster 50:
Eh, ajmo ponovo.
Svaki remen izmjeren sa krojačkim metrom, i iako su isti kat. broj, dužine se razlikuju podosta, čak 1,5cm. Stavljen ovaj korišteni, najduži, i rodio se napokon.
Iza su linearne 122 polutke, i po preporuci kolege uzimam Bando za Minarelli 100.
Imao je skoro isti setup, i nema se tu šta dodati, nego poslušati. Ima tu još štelanja, ali najgore je napokon riješeno.
Hvala Pčeli na savjetima👍🏻

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju