Tehnički kutak > Garaža
Moji skuterići leonardo vxr & f12 max 200
Corector:
Runner nije praktican skuter. Meni je recimo Runner za gust u nekim pogledima, ali nije kompletan. Smeta mi sto nema sportskog duha i sto ima kamionsko teziste pa se tako i ponasa, zatim nema ravnu podnicu koja je dobra stvar glede prakticnosti, a i dobro zna zastiti koljena koja su na Runneru brutalno isturena i na udaru vjetra, jer se na njemu daju bas respektabilno ohladiti koljena. Zaprepastilo me i to sto je Runner kao veci skuter, a voznja u dvoje je visi nivo pacenja. Za osobe sitnije gradje je dobar.
Ti ne mozes zbog karburatora, ali ja sam onu izbocinu od plastike ispod sjedala odrezao i napravio si ravnu podnicu i tu sam dobio dosta volumena.
Kofer rijesava sve probleme, ali voli i iscimavati cijeli skuter kod vecih brzina.
Za tako malu kilometrazu, svakako si uzmi mekane gume, jer vise ces gustati, i osjecati ces se sigurnije, a nije za odbaciti i naglasenu notu udobnosti, i takve gume se brze zagriju sto znaci da nisi u crvenoj zoni za okliznuce prilikom hladnih startova.Ubodi prst u gumu i sve ce ti biti jasno. Ne znam kakav je Mitas Touring Force za skutere, ali na motoru je veoma zanimljiv.
--- Citat: PchelaUbica - 11 Studeni, 2020, 19:23:14 ---Odes na kompare.hr javi im se nek ti naprave ponudu police cist informativno da znas za ubuduce. Ja sam ove god na regi skutera i auta ustedio nekih 700 kn u odnosu na prosle godine. Levate na veliko
--- Kraj citata ---
Ziva istina.
v3kac:
bilo je u planu više km, mekane gume teško da dolaze u obzir jel moj runner cijelo vrijeme vozi "dvojcu" tj mojih 120 kg, izbor guma me ne mući previše meni su sve nove gume dobre, a pirelli odličan. Ima slika u temu koliko sam ove neke drekić gume koristio bez problema.
Interesantno u godinu dana niti jedan jedini put nisam imao suvozačicu, a kamoli kopilota .
Top case tj kofer mrzim iz dna duše iako ih imam doma nekoliko ne volim ih koristiti tank torba pa bisage .
Sve se slažem sa navedenim za runner.
Inaće ovo je spremište na leonardu, realno tko nebi žalio za ovime ?
v3kac:
Još jedan up date, Leonardo sa slika upokojen žestoko i bez milosti od strane nekih mladih štetočina iz Zagreba, nadobudnih kvazi znalaca, šteta, da je ostao kod mene napravio bi još minimalno 10-15 000 km ili više.
v3kac:
Up, eto imam kvar, prvi kvar u godinu dana, ali ne mogu se žaliti prdeknuo mi šalter za svjetlo, pa kupujem navedeni eto napravit ču i neki tutorial zamjene istoga :icon_biggrin:, također preventive bi promijenio i ležaj zadnjeg kotača koji dolazi u alu rukavac pa ako netko zna napamet dimenzije istoga bio bi zahvalan.
Tomi_ZG:
Odi na Pešću u Skutermoto po prekidač,oni ti imaju na stanju dosta toga za piaggio,za tih par kuna više ja ne bi stavljao polovni
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju