Tehnički kutak > Garaža

Moji skuterići leonardo vxr & f12 max 200

(1/5) > >>

v3kac:
Prvi skuter Peža nekad davno 06 je bio trekker onako u prolazu slike nema  :icon_biggrin:
Nakon xy vremena dobijam na poklon pola kombija aprilia leonardo i nastaje ovaj ljepotan...

[/url]
[/img]

v3kac:

dodao bi da sam se baš nauživao na ovom prdekancu i da me dobro služio i da sam bio jako zadovoljan sa njim i da bi rado opet uzeo leonardo ali ovaj puta 250 pošto na ovom osim nedostatka snage i brzine za svega 15 kmh drugih stvari nije bilo za prigovore.
Jako mi se dopadala ravna podnica smještaj rezervara u istoj i ogromno spremište pod sjedalom za skoro dvije kacige tj jednu integralnu plus još recimo neku manju jet, spremište 5 plus.
Manja zamjerka možda na ovjes ali ništa strašno ne riješivo uz malo truda a djelomice je i to zbog mojih 110 kg .

v3kac:
Leonardo otišao došla Runnerica... zanimljivo je kaj sam kao klinjo vozio hrpetinu tuđih Runnerica pod hrpu mislim na barem 15 20 različitih primjera i više puta neke, i nikada sa niti jedne nisam sišao oduševljen ama baš sa ni sa čim, i stvarno sam mislio da ju nikad ali nikad neću kupiti ili imati, ALI imao sam davno Gileru Sp 02 koja mi je ostala u jako lijepom sjećanju prava mala Gp replika raketa i po sa abnormalnim ubrzanjem i krajnjom od 200 km/h..ali to nije tema.
Tema su šparkasna vozila, tako je došla vxr

v3kac:

Plan za sezonu 2020 novo gume , ulja , filteri , prekidač za svjetla (kupujem ako netko ima), picnuti frgazer, i crne plastike vratiti u crno .
ventili su picikato novi antifriz tko je pratio temu riješeni svi strujni problemi radi čak i pokazivač goriva i napraviti minimalno 5000 km.

Corector:
Dakle peza je bila samo usput, kul.
Zanimljiva mi je prva slika, 2 kante zelenkaste i plave boje.

Ako hoces da ti vxr bude jos udobniji, isprobaj kratki model sjedala, ljepse se sjeti, kao u sedlu, jer se s ovog stalno klizi ka naprijed.
Zadnja guma je nepredvidiva, na nju obrati paznju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju