Tehnički kutak > Garaža
Moji skuterići leonardo vxr & f12 max 200
v3kac:
Dva aviona
Corector:
Neobicna kombinacija boje, zanimljivo.
v3kac:
Up date - Runner i ja se družimo godinu dana.
Pa krenimo sa brojkama .... 365 dana 3500 km otprilike, nula padova uspjeh, dva manja kvara, od starosti je otišla vodena pumpa, materijal za promjenu je bio nekakvih 250-300 kuna.
Jednom je zaštekao ventil u karburatoru doma pred garažom, i jednom se odpustila zadnja matica usprkos loctite-u i šprenpodložnoj.
Poderan set guma dolazi promjena na red pa tu sam za preporuke za cijelogodišnjim set-om.
i dolazi na red tapeciranje sjedala.
Skuterom sa zadovoljan u pogledu performansi ali često očajavam za velikim spremištem pod sjedalom sa leonarda, čak sam se naviknuo i na tvrđi set-up cijelog skutera.
Slika nema jel je sve isto kao i prije.
Cijena police osiguranja je bila nešto manje od 500 kuna, tehnički je 130 cestarina i ostalo 280, mislim da je to previše.
challenbeen:
Pogledaj Molas ML50 i Pireli Angel GT jel ima za tvoje dimenzije... daj baci prave fotke a ne screenshotove :glasses9:
PchelaUbica:
Odes na kompare.hr javi im se nek ti naprave ponudu police cist informativno da znas za ubuduce. Ja sam ove god na regi skutera i auta ustedio nekih 700 kn u odnosu na prosle godine. Levate na veliko
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju