Runner nije praktican skuter. Meni je recimo Runner za gust u nekim pogledima, ali nije kompletan. Smeta mi sto nema sportskog duha i sto ima kamionsko teziste pa se tako i ponasa, zatim nema ravnu podnicu koja je dobra stvar glede prakticnosti, a i dobro zna zastiti koljena koja su na Runneru brutalno isturena i na udaru vjetra, jer se na njemu daju bas respektabilno ohladiti koljena. Zaprepastilo me i to sto je Runner kao veci skuter, a voznja u dvoje je visi nivo pacenja. Za osobe sitnije gradje je dobar.
Ti ne mozes zbog karburatora, ali ja sam onu izbocinu od plastike ispod sjedala odrezao i napravio si ravnu podnicu i tu sam dobio dosta volumena.
Kofer rijesava sve probleme, ali voli i iscimavati cijeli skuter kod vecih brzina.
Za tako malu kilometrazu, svakako si uzmi mekane gume, jer vise ces gustati, i osjecati ces se sigurnije, a nije za odbaciti i naglasenu notu udobnosti, i takve gume se brze zagriju sto znaci da nisi u crvenoj zoni za okliznuce prilikom hladnih startova.Ubodi prst u gumu i sve ce ti biti jasno. Ne znam kakav je Mitas Touring Force za skutere, ali na motoru je veoma zanimljiv.
Odes na kompare.hr javi im se nek ti naprave ponudu police cist informativno da znas za ubuduce. Ja sam ove god na regi skutera i auta ustedio nekih 700 kn u odnosu na prosle godine. Levate na veliko
Ziva istina.