Tehnički kutak > Garaža
"New"Runner 50-->172cc
aragonY:
Kilerčina je stvarno ogroman ali morala bi se rezati crna hrapava plastika i opet je pitanje da li bi stao u ralicu jer prema gore ne moze od vilice. Na kraju je jednostavno prekomplikovano to sve slagati za nista jer je i hladnjak od st mrvicu veci od sp-ovog tako da ce to biti dovoljno, nema potrebe komplikovati.
Sto se tice ventilatora, da napisem ovdje da sam uzimao "ternoprekidac" sa aliexpressa i da je radio u sezoni ali iz nekog cudnog razloga se triac na njemu odlučiio sahraiti prilikom jesnog paljenja ove zime i sada se ne javlja vise tako da kinez NO NO. Samo neko OEM rjesenje ili na prekidac odnosno relej i prekidac.
aprilija top:
vx 125-200 oem od 4t stavis sa ven veci je od 50 u.,rangu sa sp pase na klik i mora bit dobro
dario007:
Ima OEM rijesenje,termoprekidac u crijevu od ST-a ali pali ventilator na 100c.To imam na NRG-u spojeno da ugasi masinu ako takne 100c,tako da cu u autodijelovima potraziti nesto drugo i jos dodatno izvuci prekidac kao i na NRG-u.Relej mislim da ni ne treba jer ga ni VXR nema,sad nezz kako je kod ST-a.
Znaci idem na OEM rijesenja koja su plug and play i pouzdana,neda mi se sa kinezima imat posla i radit istu stvar 3 puta.
Eto kiler sam probao i brzo odustao jer mi je pun k kemije,ali dao bi se on ugurat.Tko nije kemijao ne zna koliko to energije i zivaca uzima,pogotovo kad moras naknadno dorađivati jer nesto nije kako treba.
dario007:
Od kolege walkaya sam narucio dijelove koji su mi falili,pa je danas palo raskapanje i ciscenje svega.Njemu svaka cast na trgovini,nikad ni najmanje zamjerke,sve poslika, slika ostecene dijelove ako ih ima itd.
A evo sad i na okupu svega skupa,otislo je dosta vise love nego sam ocekivao,tako da sad bude mala pauza,dok ja ne prodam nesto ili da dode placa.
Evo dijelova iz ove ture
Reparacijski set za Jasil radilicu
Konacno blatobran koji ce zavrsiti na SR-ki,trazim fxr blatobran u dobrom stanju 6mj
Kvacilo i ventilator
Zadnja celjust,cak sam i sinter plocice dobio uz nju ;)
Tu na slici nema uljne,kupala se u Dimeru
Trazena roba
Getriba 180,ventilvar,anlaser,sajbice,bendix...
Zadnja polutka raskopana,oprana od masti i ceka sklapanje
Na slikama jos fali centralna nogara i mozda jos pokoja sitnica...
dario007:
Prije sam isto uzeo blok sp125 od Walkaya,dugo sam ga cekao i rekao mu cim dode da javi da cu uzeti,pa taj blok stoji vec duze kod mene.
Rijetkost prvi put otvaran blok i prvi put otvorena getriba
Evo i bloka kad se oprao i od tada stoji i ceka bolje dane koji su dosli...
Tu je i mint Malossi 172 termogrupa,covjek se kleo da ima 300km napravljeno,tako i izgleda.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju